| april1234567890 a întrebat:

mi-am prins degetul la usa. iar eu am unghii cu gel... iar pe deget nu am pus nimic iar dupa ce s-a inegrit de tot a inceput sa curga sange mirositor. ce sa ma fac? dezinfectat e... iar de spalat normal ca ma spal pe maini
URGENT VA ROG

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Alexinho94 a răspuns:

Ahh. ti-ai prins si unghia? s-ar putea sa iti cada. Daca ti-ai prins si unghia nu pre aai ce face. Daca doar o parte din deget da-te cu niste unguent de galbenele ceva. Bafta

| april1234567890 explică (pentru Alexinho94):

Multumesc. si stiu ca o sa cada fiindca am mai patit-o dar ce sa ma fac cu mirosul acela?

| jojo92 a răspuns:

Trebuie sa te duci la o fata care se pricepe bine sa iti demonteze unghiia falsa. Daca miroase urat este posibil sa ai infectie, de asemenea poate fi si din cauza primer-ului daca nu a fost lasat sa se usuce inainte de aplicatia celorlalte produse.Si mai poate mirosi si daca ai unghiile din acril si nu din gel.

| april1234567890 explică:

Dar ce sa fac cu mirosul insuportabil?