Ceea ce e important este sa nu te deranjeze pe tine. Din punctul meu de vedere, nu este un defect. Nu esti ca si cum le ai schimbat tu. Si mama mea are un dinte lipsă in partea stanga a maxilarului si tot la fel i s-a atras atenția. Societatea din ziua de azi tinde mult prea mult în perfectiune. Eu nu recomand sa faci ceva la picioare daca nu iti pune sanatatea in pericol. Este un detaliu nesemnificativ care 9 luni din ani se poate ascunde folosind şosete
Cunostinta aia trebuie sa aiba o viata tare plictisitoare daca doar asta are de facut, sa se lege de aspectul fizic al oamenilor, parerea mea, nu mai pune la suflet orice, n-are rost, degetele tale sunt in regula, exact asa am si eu degetele mari, cel din dreapta este putin indoit / intors spre dreapta si cel stang la fel, este putin indoit / intors spre stanga, pe mine nu ma deranjeaza ca sunt asa, pot sa merg normal, nu vad o problema reala in asta, o problema reala este atunci cand chiar incepi sa iei in considerare vorbele oricarui " neica nimeni " daca pot spune asa.