| grAnonimH a întrebat:

Hei TPU, mie de obicei îmi tremura mâinile, nu foarte tare dar in ultimul timp am început sa tremur mai tare. Ma simt ciudat din cauza asta si nu stiu ce pot avea si cum sa rezolv problema. Am făcut niste analize acum aproximativ un an si totul era bine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Selenamontoya a răspuns:

De obicei chestia asta se întâmplă persoanelor emotive, care efectiv au emoții din orice, nu trebuie sa fie puși în fata unei mulțimi pur și simplu sunt ei emotivi prin felul lor de a fi și sunt mai sensibili. Dacă spui ca din punct de vedere medical totul e bine, cred s.ar putea datora din cauza sensibilității,mulți oameni au problema asta cu tremuratul și mie imi tremura mana super tare când țin un obiect în mana de teama sa nu.l scap e ceva la nivelul subconștientului meu,nu.ți fa griji,cel mai probabil în ultima perioada ai fost mai stresat, dacă nu revii la nivelul pe care îl aveai de obicei în ceea ce privește tremuratul Îți recomand sa consulți din nou un medic, de preferat sa nu fie același, poate chiar ai ceva. știi de obicei fiecare medic are o concluzie diferita când consulta un pacient e bine sa te consulți cu mai mulți când apare ceva ce te îngrijorează, vorbesc din proprie experiență.

| grAnonimH explică (pentru Selenamontoya):

Adevarul e ca sunt emotiva, destul de mult. Si sensibila, efectiv am emoții din orice. Poate acesta e motivul pentru ca in analize totul era bine, numai glicemia puțin crescuta din cauza ca in ziua de inainte mancasem dulciuri. O sa încerc sa fiu mai puțin emotiva! Mulțumesc pentru raspuns.

| Selenamontoya a răspuns (pentru grAnonimH):

Ești exact ca mine

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Repeta analizele pentru ca, poate fii o cadere de calciu si magneziu, sau poate fii o boala grava: scleroza multipla.

| grAnonimH explică (pentru Violleta2022):

Da, oricum ma gândeam sa fac asta.Multumesc pentru răspuns!

| Donsavas a răspuns:

Mergi si discuta cu medicul tau de familie sau cu un psiholog!

| grAnonimH explică (pentru Donsavas):

Cu medicul de familie nu am vorbit încă, dar cu un alt medic da. Am discutat cu un psiholog dar pe atunci efectul tremuratului nu era așa amplificat. Mulțumesc pentru răspuns.

| Donsavas a răspuns (pentru grAnonimH):

Psihologul nu e medic, e doar consilier. S ar putea să fie nevoie de un consult psihiatric.

| Larionana a răspuns:

Colegul meu are problema asta si se intampla mereu cand intra in discutie cu cineva. Poate ai o fobie nedescoperita
Si unchiul meu tremura mereu dupa ce consuma alcool
♥️♥️

| grAnonimH explică (pentru Larionana):

Si eu când intru in discuție cu cineva, dar si atunci când țin un obiect puțin mai greu in mână.
Alcool nu consum, sunt fata..cu totul ca numele nu o prea arată. Mulțumesc pentru răspuns!