| InsertName a întrebat:

Mie trebuia sa imi vina ciclul zilele astea si de ieri m-a apucat asa o stare aiurea: aseara mi-a fost rau,greata,nu voiam sa vad sau sa miros mancare ca imi venea greata si acum seara tot la fel,greata si nu vreau sa aud de mancare desi azi toata ziua mi-a fost mai bine,am mancat. Acum sunt plecata din tara si nu stiu ce sa fac. Poate fii ceva grav? Odata am mai avut o zi in care mi-a fost tot asa,rau de tot, era sa vomit si a 2-a zi mi-a venit ciclul.Dar acum credeti ca e ceva grav? Mi-e frica sa nu fie ceva grav.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca nu ai cauze alimentare, indolatie, deshidratare, etc, poti considera ca este un isndrom premenstrual mai neobisnuit. daca maine nu te simti mai bine, ar trebui sa te vada un medic. daca apare menstra si simptomele scad in intensitate este bine ca dupa menstruatie sa-ti faci o programare la ginecolog

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Acestea pot reprezenta simptome premenstruale, care apar cu 3-7 zile ( sau mai RAR, chiar cu 10 zile ) ÎNAINTE de a veni menstra - deci, e posibil ca în următoarele zile să-ţi vină menstruaţia!

Dar, pot fi şi simptomele altor afecţiuni ( de natură alimentară, etc. )...

Totuşi, dacă spui că a mai fost o astfel de situaţie şi în trecut, înclin să cred că sunt simptome premenstruale!

Toate cele bune.

| OnuOnulică a răspuns:

Stai linistita e normal.Asa ii se intampla orcarei femei.