| Farcaș_Lore_2001 a întrebat:

Hei TPU
Miercuri seara mi-a venit menstruatia si duminica merg cu familia la piscină
Pot să intru în apa? Imi va trece până atunci?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| greensunshine a răspuns:

Bună! Menstruația este diferită de la o femeie la alta. Nimeni nu îți cunoaște mai bine corpul decât tine însuți. Ai o un ciclu menstrual regulat? Dacă da, atunci ai putea intui câte zile va dura. Dacă duminică menstruația este spre final și fluxul nu este foarte abundent, îți poți lua măsuri de precauție și poți intra în apă. Însă sfatul meu este să îți asculți corpul. Dacă nu te simți comfortabi, poate ar fi mai bine să eviți piscina în acest weekend. Există unele alimente care te pot ajuta să grăbești „procesul". La mine, de exemplu, sucul de lămâie (aici mă refer la sucul stors de la lămâie) băut de 3 ori pe zi, dă rezultate. Totuși nu te aștepta la minuni. Nu are cum scurta cu mult perioada menstruației. Efectele sucului de lămâie asupra menstruației nu sunt dovedite științific. La unele femei poate da rezultate, la altele nu. Fiecare corp funcționează diferit. Ai grijă de tine!

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pai vezi si tu duminica daca iti trece sau nu oricum n-ai ce altceva sa faci pana atunci.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca iti trece de tot pana atunci, da, poti intra in apa.
daca inca curge, nu intra in apa ca se coloreaza in mov si vine securitatea si te scoate afara din apa, facandu-te de rusine.