| Ade009 a întrebat:

Hei TPU miercuri trebuie sa fac analiza de sange si vreau sa stiu daca iasa pe fisa ca am consumat "frunze" ultima oara a fost acum 2 saptamani, urgent va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| xAlessia a răspuns:

Din cate stiu eu, acestea nu ies la analizele facute intr-un spital oarecare dar la dopaj ies.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca se fac analize speciale pentru asa ceva posibil sa iasa, la analizele obisnuite nu are nicio treaba

| mgtow a răspuns:

Una care fuma droguri a donat sange si nu i sa atras atentia ca a fumat dupa ce au scos mostrele, in functie de rezultatele care vor sa le obtina zice dar te pot diagnostica fiind consumator de droguri

| Ade009 explică:

Nu sunt eu mare consumatoare, de 3 ori am tras si eu si ultima a fost acum 2 saptamani si eram 3 pe un joint, deci nu am tras cine stie ce thinking va multumesc tuturor :*

| Octavia1 a răspuns:

Nu ies doar daca te duci undeva la un spital... performant! Sper ca te-am ajutat! :*