Pastila de a2a zi este o bomba hormonala si ti a dat peste cap tot organismul. Ideal este sa consulti un medic ginecolog inainte sau macar dupa administrare. Rezultatele le vei vedea peste 20 zile cand vei putea face un test valid de sarcina
Bună. Am înţeles că este vorba de tine.
Eu zic că v-aţi început cam devreme relaţiile sexuale. Dacă nu aveţi grijă şi nu vă informaţi de prezervativ aşa se întâmplă.
http://www.seximus.ro/articole/folosire_prezervativ_info.php
Aşteaptă să vezi dacă îţi vine menstruaţia de luna aceasta, dacă nu, cel mai sigur e să consulţi un ginecolog.
Nu putem să ştim noi cum a reacţionat organismul.
Atunci când vomiţi.e posibil să elimini şi acele medicamente (nu mă refer la prima).
Multă baftă!
Nu este vorba despre mine. Este vorba despre o buna prietena. A cautat pe toate site-urile si nu a gasit ce trebuia de aceea am pus eu intrebarea aici, este normal sa o ajut. Iar ea a vazut raspunsurile acum deoarece este la mine. Si intreaba cum sa fi putut sa dea afara pastila pentru ca a vomat cam la aproximativ 12 ore de la luarea celei de a 2a.
Daca nu a ejeculat in ea cand a alunecat prezervativull nu e nici o problema.
Efectele astea sunt de la pastile, e speriata dar nu ar trebui sa isi faca griji. Deoarece a luat pastila.
Si daca nu e sigura pe ea sa isi faca un test de sarcina.
Data viitoare sa aiba grija.
IonBadita1 întreabă: