| Leon16 a întrebat:

Prietenei mele i-se umfla piciorul drept.A fost la doctor si i-a spus ce are insa ea nu vrea sa-mi spuna ce are...Sunt foarte ingrijorat in privinta asta! Ea spune doar ca e ceva foarte rar(o boala rara) imi poate spune cineva cum se numeste sau ce poate avea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Dacă ea nu spune, noi nici atît nu avem de unde știi ce are.
Ai grijă de ea și sănătate multă.
Te pup!

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ne-ai dat nici un fel de detaliu, nu poate nimeni sa-ti spuna ce are prietena ta fara detalii medicale (cand i se umfla, ce zona, la ce cedeaza, ce simptome de insotire are, cum este tegumentul in timp ce este umflat, dar dupa aceea, cum este pulsul la pedioasa, tibiala posterioara si poplitee in timp ce este umflat, care sunt valorile analizelor de sange, ce investigatii imagistice a facut si cu ce rezultate)

| hummmer a răspuns:

Dar ce i se umflă? Talpa, gamba, pulpa, piciorul tot? S-a învineţit/înroşit?

| TrAcEEEEE a răspuns:

De unde dracu sa stim noi ce are?laughing daca nu ai dat nici macar un detaliu in fine. trecem
Ce poti sa faci tu daca ea are o boala de care nu mai poti sa scapi? NU poti sa ii faci nimic nici macar sa o ajuti depinde si de ce are. in fine.

| zuzuboy91 a răspuns:

:O O sa moara!