Nu e absolut nimic. A batut mai incet pentru ca tu te-ai oprit din respirat. Mergi la psiholog sau psihiatru
Am o bratara care imi masoara pulsul, si de fiecare data cand merg, nici prea repede dar nici prea incep, am crl putin 100 bpm.
Cum explici asta?
Nu trebuie sa explic nimic. Mergi la psiholog ca nu ai nicio problema decat atunci cand te gandesti la acea "problema". Evident daca te sperii din orice inseamna ca tu nu mai faci niciun efort fizic si iesi putin din forma
Tocmai că are legătură anxietatea pentru că asta-i cauza. Ce spui tu pleacă de la minte, fiind anxios îți creezi stările astea. Cum zice și colegu', inima o bătut mai încet pentru că nu ai respirat, probabil te-ai oprit din respirat ca să-ți auzi tu inima mai bine, tot chestie de anxietate. Doctorul a spus că n-ai nimic, deci stai calm. Sunt oameni care spre exemplu chiar dacă sunt sătui își induc chiorăieli la stomac în colectiv (sală de clasă, întâlniri etc.) în situații de liniște, spre exemplu, si asta tot de la anxietate. Ăsta-i un exemplu ca să înțelegi că tu îti produci stările astea.
Nu rezolv nimic cu saturile voastre de milogi
anonim_4396 întreabă: