Ceea ce spui tu este anxietate sociala, ca sa scapi de ea trebuie sa o înfrunți, un obicei îl schimbi in 6 luni și în felul ăsta îți formezi o noua atitudine, trebuie sa mergi cu capul sus și sa nu permiți să simți acele emoții negative hrănite, de mâine dimineață când te trezești și în toate diminețile învăța-ti subconștientul sa fie calm și spune " sunt foarte fericită că m-am trezit în dimineața asta și e încă o zi in plus ca sa devin cea mai buna versiunea a mea " sau " sunt fericită că m-am trezit și sunt mândră de mine " ai nevoie de afirmații pozitive pentru că tu din conștientul tau ai trimis în subconștient doar frica, rusine și așa mai departe și ai nevoie de exercițiile astea, o să funcționeze pentru că la toată lumea a funcționat care a avut răbdare să schimbe acest obicei și după ce îți formezi gândirea asta puternica și optimista trebuie sa faci lucrurile care îți plac și să te cunoști pe tine, știi că dacă te pasionează ceva foarte mult, acolo trebuie sa lucrezi? Doar așa o să prinzi încredere în tine și multă bafta
Stai linistita nu este tumoră este atac de panica cand esti n oras unde sunt oameni, un psihiatru ar trebui sa te vada si sa incepi un tratament, ce varsta ai si de cit timp ai aceste simptome?
Eu sper să nu fie, sper să fie doar o ușoară anxietate, 20 am.
Le am de acum 1 an
Ceva a declansat aceasta situatie tu stii ce anume a declansat situatia aceasta? Ca pana acum un an erai ok.
Știu ce mi-a provocat chestia asta doar că nu mai știu cum să ies nu știu cum să-mi scot asta din subconștient
Ai nevoie de un șoc ca sigur tot un șoc ti a provocat aceasta situatie si cum se spune popular cui pe cui se scoate.
Asta nu-i dezorientare fiziologica, cauzata de tumoare craniana, ci lipsa totala de incredere in tine, frica sa nu te faci de rusine, deci o problema psihologica.
Este si normal cand iesi afara pe caldurile astea sa ti se faca rau de la caldura, de la lipsa hidratarii sau a unei alimentatii sanatoase, peste care se mai adauga si lipsa de incredere in tine parandu-ti-se ca esti deja urmarita, ca toti te privesc ciudat samd.
Schmba dieta si incepi sa manaci sanatos, cu multe fructe proapsete si legume, salate si fructe si elimina in totalitate carbodihratii si tot ce este dulce: zahar, suc, prajituri.
Vei vedea ca te vei simtii mult mai bine in 2-3 saptamani, cand scapi de dependenta de zahar din sange.
Nu uita sa bei 2-3 litri de apa pe zi si sa nu iesi afara intre orele 10 si 6 dupa amiaza.
sanatate multa!
, am citit pe net de la ce provine această dezorientare și am găsit precum:tumoare cerebrală, schizofrenie și sunt mai multe ar fi posibil să am așa ceva? Să nu te mai iei după ceea ce citești pe net. Să îți spun eu de la ce poate proveni.
Acțiunile și obiceirile noastre sunt automate și inconștiente 98 % dintre ele, Asta ne face liberă zona conștientă pentru provocările momentului și creativitate.
Astfel în fundal se desfășoară în creierul nostru mii de programe de când ne trezim. Acestea necesită energie și alocare de resurse de către creier. Astfel, de exemplu dacă cineva face o activitate fizică de exemplu alergare la bandă la fitness, capacitatea lui de a face operații aritmetice mental scade. Acasă în cameră în mediul obișnuit nu ai nevoie de alertă și focusare prea mare pe ambient căci este static,, Asta dacă nu te uiți în acelaș timp la un film porco sau horror. Pe stradă totul este dinamic, oameni necunoscuți, trafic, primejdii potențiale la tot pasul. Ca să facă față creierul inconștient intră în stare de alertă inconștientă care consumă și ea energie. Dar să presupunem că ești în pre ziua unui examen, sau interviu sau întâlnire importantă, sau după un eveniment traumatic sau unul cu stres pozitiv enorm, care tot stres este, Toate acestea consumă intern energie nervoasă și resurse de procesare. Toate acestea se petrec înconștient. Și ești pe stradă în acelaș timp. Se poate întâmpla atunci ca creierul să dea semnale care devin conștiente, că ceva nu este în ordine., căci se simte copleșit. Atunci nivelul de interpretare emoțională crește și i privire banală a cuiva să și ți se pară prea obsesivă, amenințătoare. Toate acestea instant și fără consecințe și fără urmări. Revii acasă și totul e din nou normal. Așa că, schizo și tumoare, nu.
mi-a ieșit pe CV că am rare leziuni demielinizante și ceva despre ischemic nu mai știu exact ce. Acestea sunt mici afecțiuni cu care se poate trăi. Urnează sfatul medicului tău șii fără frică, că și frica ucide.
M-am liniștit, vă mulțum' mult!
Ai o anxietate, n-aș zice chiar socială/agorafobie că am cunoscut persoane cu așa ceva și sunt forme destul de grave. Sună mai mult a anxietate generalizată. Mergi la psiholog sau terapeut specializat în asta că dacă nu ești de mult așa se vindecă ușor. Nu pari caz de psihiatru sau ceva grav, e posibil să stai prost cu încrederea în sine sau să fi avut un eveniment în public care te-a făcut să te simți umilită și de atunci ești mai conștientă de lumea din jur, dar în orice caz, nu te lua după Google că ăla îți zice că ai cancer și dacă te doare capu'
Orice ai avea tu se suprapune peste si o agorafobie. Altfel, simptomatologia descrisa era permanenta (inclusiv acasa).
Orice lucru care poate fi schimbat printr-un gănd, nu este o boală,
Dacă vrei să scapi de găndurile astea care te dezorientează.
In fiecare zi, pentru următori doi ani, Cănd te uiți in oglindă spune-ți in gănd. -Sunt cea mai frumoasă, deșteaptă și irezistibilă femeie care a pășit vreodată pe acest pămănt
Sper să fie asta și să nu fie ceva mai rău de atât
Anxietate sociala ai, trebuie sa mergi la psihiatru sa o tratezi cu tratament anxiolitic.
Cred ca toti avem ganduri din astea mai mult sau mai putin, ca de asta ne straduim sa ne imbracam ok sa ne pieptanam, sa ne machiem...
Depinde si unde stai si pe unde mergi, daca treci pe langa cersetori, prin piata si prin diverse alte locuri. Daca esti singura e normal sa te simti mai vulnerabila. Ce zic altii e problema lor. Oricum te judeca toti si din familie si din afara ei, dar cand vine vorba sa dea ceva, macar un zambet sau un buna ziua - mai greu.
Poate iesi rar si nu in compania potrivita, daca persoana cu care esti face vreo gafa si te determina sa fii mai nesigura e firesc sa te simti aiurea. Oricum, e bine sa incerci sa iesi mai mult. Invata sa te relaxezi si sa ii ignori pe cei care ar putea avea o parere proasta, pastrandu-ti totodata masurile de siguranta. Unii se simt stingheri afara, asa cum spui, pentru ca nu au iesit mult din copilarie, nu au gasit afara activitati care sa ii faca sa se relaxeze si sunt mereu in stare de aparare. Pe langa asta unii am stat acasa mult in pandemie si ne-am dezvatat de a sta afara, nu ne simtim in largul nostru si ne asteptam la apostrofari induse de perioada respectiva cand erau comentarii ba ca de ce ai masca, ba ca de ce nu ai masca.
In ceea ce priveste analizele, foarte bine ca le-ai facut, vezi exact ce a scris medicul acolo. Ai fost la un neurolog cu rezultatul? Daca da, verifica ce inseamna diagnosticul pus de el. Daca nu, mergi si la consultatie, spune-i ce te framanta. De la dezorientare si pana la tumori si schizofrenie e cale lunga.
Sanatate si ganduri bune!
Bună am făcut un RMN care mi la interpretat Dr Doctor și a zis că am leziuni demielinizante nespecificate și ceva despre ischemie eu de aici am dedus că provine această dezorientare
Posibil să mă înșel sau să-mi fi intrat în cap chestia asta chiar nu știu ce să mai zic
Serios? vai de mine
Mulțumesc oricum de răspuns
Nu interpreta rezultatele de la rmn tu. Du te la un doctor sau cere mai multe păreri. Și eu am făcut un rmn la cap și dacă îmi spuneai ce am, as fi zis ca pot muri, însă nu am avut nimic.
Faza cu judecatul o trăiam și eu, dar cu ce te afectează pe tine, ce se intampla daca se uita un om la tine sau te judeca? Părerea lui trece în câteva secunde și uita efectiv de tine. Dacă îl întrebi, habar n are ce a văzut. Acuma depinde ce vrei sa spui tu prin dezorientare. Poți avea și impresia asta din cauza anxietății. Nu te mai autodiagnostica de pe google ca iti da de la tumori pana la anemii sau anxietate. Citește strict cât ai nevoie și nu fiecare cuvânt de pe google.
Eu sper ca te am ajutat puțin.
Doctorul le-a interpretat nu eu
Dezorientată în sensul că mintea îmi spune du-te in colo dar eu apuc in altă parte sau pur și simplu intru într-un blocaj în care nu știu unde să apuc
Chiar nu știu ce se întâmplă cu mine
Îți mulțumesc de răspuns!
anonim_4396 întreabă: