| awesomedavid a întrebat:

Hei TPU sambata spre duminica am avut banchetu de-a 12 a si dupa ce s-a terminat am ajuns acasa cu o durere de oase (de la dansat) si oboseala si mam culcat cum este normal. bun da problema e urmatoarea k azi e marti si inca ma dor toate oasele. vreau si eu niste sfaturi ce sa fac sa nu ma mai doare k e o senzatie de aia naspa cum ca de abia te poti misca mersi anticipat funda apropo

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| vllady a răspuns:

Eu zic ca ai facut o febra musculara dinaia calumea. daca e febra musculara o sati treaca in cateva zile

3 răspunsuri:
| SuperGirl122222222222 a răspuns:

Oasele? ...auch x_x, dar probabil ai febra musculara, care va trece intr-o saptamana, cam asa..nu vad de ce te-ar durea oasele, cred ca e doar senzatia.te vei face bine.

| prietenia4ever a răspuns:

Ai febra musculara. dar iti va trece peste cateva zile

| loralory a răspuns:

E o febra musculara, parerea mea..eu dupa banchet, acum 2 ani ma dureau talpile de la tocuri, dar presupun ca tu nu ai purtat tocuri.dar daca stii ca ai dansat si nu ai mai facut sport demult e normal sa te simti asa