| Andrei54885 a întrebat:

Starile de subfebrilitate pot avea ca si cauze si stresul sau supararile?
Pot fi de la sistemul nervos?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Daca femeia nu are TBC, nu ai cum sa te imbolnavesti, daca nu ai luat infectia de la altcineva. Mergi la endocrinolog si vorbeste-i lui de infertilitatea ta, nu aici caci iti poti pierde functia reproductiva in timp. Nu te mai stresa aiurea! Pana nu ai un diagnostic cert, nu poti vorbi de nimic! Sanatate!

| CuriousStuff a răspuns (pentru Donsavas):

Ce infertilitate? Ce endocrinolog? Eventual la un pneumolog intr-o sectie de pneumoftiziologie...

| Donsavas a răspuns (pentru CuriousStuff):

Ce zici sa nu mai comentezi tu la raspunsurile mele? El a spus ca e posibil sa ia infectia de la profesoara,aceasta din urma facandu-si analizele fara a avea rezultate potrivite. Am inteles ''infertilitate'', daca greseala ma priveste pe mine. Oricum, Andrei, tu trebuie sa discuti cu generalistul tau de toate astea, nu cu niste oameni fara autorizatie de pe net. Paste fericit tuturor!

| CuriousStuff a răspuns:

Pot sa apara pe fondul unei boli a sistemului nervos, da, insa foarte rar din cauza supararilor sau stress-ului. Cel mai probabil ai pe undeva o mica infectie.

| Andrei54885 explică (pentru CuriousStuff):

Pot avea tbc deoarece profesoara mea de matematica a fost diagnosticata cu această boala iar pe noi trebuie sa ne duca la test dupa vacanta dar totusi ne-a zis de la școală ca sotul dumneai si fetita dumneaei de 5 ani nu au aceasta boal.
Sper sa nu am si eu aceasta boala crying(

Iar eu sunt foarte stresat

| CuriousStuff a răspuns (pentru Andrei54885):

Exista o posibilitate insa o sa afli cu certitudine abia dupa vacanta cand iti faci testul... Si o sa trebuiasca sa-l mai repeti si peste 1 luna doua.
Si stai linistit ca in cel mai rau caz ai TBC si din asta nu se moare si in ziua de azi nica macar nu mai ramai cu sechele, exista un tratament de 6 luni in care va trebui sa stai izolat dar atat, o sa pierzi un an de scoala in cel mai rau caz, pe urma esti ca nou si nici nu mai faci TBC pentru ca ai imunitate dupa prima infectie. Insa asta e in cel mai rau caz. Linisteste-te.

Dar posibilitatea este destul de mica?

| CuriousStuff a răspuns (pentru Andrei54885):

Depinde cat de mult si aproape ai stat pe lang ea. Avand in vedere ca a venit si a stat cu voi o ora si in ora aia nu ai stat la 20 de cm de ea si sa-ti tuseasca in fata, da, posibilitatea e destul de mica. Dar cum am zis, nu ai de unde sa stii pana la analize si pe urma inca o data analiza peste vreo 2-3 luni sau daca te simti rau pana atunci.

Întrebări similare