| BOOBZen a întrebat:

Hei TPU, stiu ca a mai pus intrebarea asta, dar m-am cam ingrasat saptamana asta, am vreo 50 si ceva de kilograme, va rog ce sa fac sa ajung la 40, plss, E Urgenta, si sa scap de burtica, eu nu cred ca e bine la 11 ani sa am atata, si tineti cont ca sunt la baled, trebuie sa fiu slaba, daca vede ca m-am ingrasat ma da afara...bine dar adevarul ca si mie imi cam place sa mananc, pot manca orice si sunt si pofticioasa, va roog foarte mult, chiar vreau sa slabesc, m-am saturat sa-mi spuna mama ca m-am ingrasat, dau funda si vot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sadhna a răspuns:

Stai linistita si nu te panica daca chiar vrei sa slabesti fa asa ceva:nu mai manca cipsuri dulciuri nu mai bea suc bea doar apa nu manca carne nu manca nimic prajit poti manca supa cartofi fieriti orez fiert si salata seara un ciai sau daca chiar iti este foame un mar dimineata sport si mancat un iaurt a si apropo paine nu ai voie de loc oricum bafta sper sa reusesti sa ti cura plzzz fundita

9 răspunsuri:
| Anddrea a răspuns:

Sport, sport, sport si nu mananca dupa 7 seara, fara prea multa paine, multe lichide.

| Ciprian a răspuns:

Fa mai multa miscare, abdomene, si mai usor cu mancarea. Nu trebuie sa mananci tu tot. Mai lasa si la altiihappy

| mariaaaaaaaaaa a răspuns:

Incearca sae abtii de la multa mancare...bea cat mai multa apa si mananca cat mai multe fructe
fa spot 1 -2 ori pe zi
o sa ai o silueta de negescris

funda?

| Tiffany89 a răspuns:

Eu am 14 ani si am 50 de kg.Nu ar trebui sa ajungi pana la 40.Ai fi prea slabaoh go on.45 e ok.
Nu trebuie sa mananci mult.thinking Du-te la joggingthinking

| xutsu a răspuns:

Incearca sa mananci mai putin si fa exercitii fizice zilnic...

| DianaDidi95 a răspuns:

Buna, pai tine o dieta...mananca salata, fructe, iar seara dupa 6 incearca sa nu mai mananci... poate doar o gustarica, un mar o portocala sau altceva. Incearca si sa reduci cantitatea de paine pe care o mananci zilnic. Pentru burtica, fa cat mai multe exercitii, in special abdomene. Acestea sunt cele mai bune pentru "a da burta jos" Bafta!
fundita?

| chicannacool a răspuns:

Bai fa multe abdomene bea apa cu lamaie fa mult sport

| Danutz_2053 a răspuns:

Du-te la nutritionist si zi ca vrei sa scapi de 10 kg.Du-te la HERBALIFE un prieten mi-a zis de ei.Si nu stiu pe ce strada sunt ei.

| Danutz_2053 a răspuns:

Mai am un site
pentru tine care te ajuta sa slabesti 4 kg in 48 de orehttp://www.hollywood-diet.ro/aida8eo248o/