Stai linistita si nu te panica daca chiar vrei sa slabesti fa asa ceva:nu mai manca cipsuri dulciuri nu mai bea suc bea doar apa nu manca carne nu manca nimic prajit poti manca supa cartofi fieriti orez fiert si salata seara un ciai sau daca chiar iti este foame un mar dimineata sport si mancat un iaurt a si apropo paine nu ai voie de loc oricum bafta sper sa reusesti sa ti cura plzzz fundita
Sport, sport, sport si nu mananca dupa 7 seara, fara prea multa paine, multe lichide.
Fa mai multa miscare, abdomene, si mai usor cu mancarea. Nu trebuie sa mananci tu tot. Mai lasa si la altii
Incearca sae abtii de la multa mancare...bea cat mai multa apa si mananca cat mai multe fructe
fa spot 1 -2 ori pe zi
o sa ai o silueta de negescris
funda?
Eu am 14 ani si am 50 de kg.Nu ar trebui sa ajungi pana la 40.Ai fi prea slaba.45 e ok.
Nu trebuie sa mananci mult. Du-te la jogging
Buna, pai tine o dieta...mananca salata, fructe, iar seara dupa 6 incearca sa nu mai mananci... poate doar o gustarica, un mar o portocala sau altceva. Incearca si sa reduci cantitatea de paine pe care o mananci zilnic. Pentru burtica, fa cat mai multe exercitii, in special abdomene. Acestea sunt cele mai bune pentru "a da burta jos" Bafta!
fundita?
Du-te la nutritionist si zi ca vrei sa scapi de 10 kg.Du-te la HERBALIFE un prieten mi-a zis de ei.Si nu stiu pe ce strada sunt ei.
Mai am un site
pentru tine care te ajuta sa slabesti 4 kg in 48 de orehttp://www.hollywood-diet.ro/aida8eo248o/