| Panteraa a întrebat:

Stiu ca o sa sune cam ciudat, dar cum imi dau seama daca am nevoie de ochelari? Am impresia ca vad putin diferit, dar nu chiar in ceata si daca stau sa ma concentrez pe ce am de citit de exemplu nu mai am nimic. Problema asta o am in mare parte la calculator. Stiu ca ar trebui sa fac o vizita la oftalmolog, dar as vrea sa aud si de aici o parere. Si inca ceva, nu am ameteli si capul nu ma doare decat foarte rar seara dupa o zi grea. Iar la scoala primele 2 ore de dimineata vad cam rau la tabla, dar apoi imi revin.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu cred ca ai nimic, prea mult stat la pc strica vederea si de aia e bine sa faci o pauza de cateva ore de la el zilnic.

| Gabitzu246 a răspuns:

Oricine care sta mai mult de 2 ore la PC trebuie sa faca o vizita la oftalmolog, cei care sunt nevoiti sa lucreze la pc mult timp risca sa faca astigmatism.

| rRamses a răspuns:

Fii atent. Deci prima data incearca sa renunti la calculator 2 zile si odihneste`te cat poti de mult, iar dupa 2 zile incearca sa faci singur un test gen daca vezi tot in ceata si incearca sa citesti de la departare. Daca tot ti se pare ca nu vezi bine du`te si la oftalmolog ca doar nu e acolo sa te omoare.

| Panteraa explică (pentru rRamses):

Faza e ca nu mereu patesc asta, doar cate o data.

| AnneHS a răspuns:

Petreci mult timp in fata calculatorului sau televizorului? Daca da asta e! Sau poate e de la oboseala

| Panteraa explică (pentru AnneHS):

La calculator nu stau decat seara 1-2 ore. Il mai las uneori deschis si in timp ce imi fac temele sau invat. Iar la televizor stau foarte putin seara cand ma bag in pat.