| ImCalledLamă a întrebat:

Sunt cam speriata, cand am mers ultima data la doctor, acum 2 saptamani parca, m-a si consultat. Trebuia sa-mi dea programare la un psiholog, poveste lunga. Eu mi-am adus aminte de toate cele intamplate si inainte sa ma consulte eram putin speriata, intelegeti. Si a zis doctorita ca am o mica tahicardie. Sa fie din cauza ca eram putin speriata atunci? Dar si acuma daca imi pun mana la inima parca bate cam tare, mda, si acum sunt speriata pentru ca nu stiu ce e cu mine. Totusi, e grav daca as avea o tahicardie mica? O pot trata fara operatii sau alte minuni din astea? Am aproape 12 ani, help.
Multumesc pentru ca v-ati irosit 5 minute din viata citind asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu zic sa nu te panichezi. Ia-o incet. Fa-ti analize si la alt doctor. Eu am fost diagnosticat cu hepatita si a trebuit sa ma operez de apendicita. Mai gresesc si doctorii. Cand te duci la medic fa-ti curaj ca nu te musca. Gandeste-te ca e tot om ca toti oamenii.

| ImCalledLamă explică (pentru Salontanul):

Mneh, am gasit pe un site ca pulsul copiilor intre 8 si 12 ani e de 62-120, eu am 102