| Iustiina a întrebat:

Sunt disperata! Deci: tot mai tare am ustura ochii si am stat 6 zile fara calcultator si daca mai deschideam doar 30 de minute! Nu stiu ce sa mai fac. I-am spus si mamei si bunicii si niici una nu ma crede, bunica da vina pe machiaje desi daca ma machiez ma fac doar putin cu creionul si nu mai mult si mama da vin pe: -eu cand eram mica vroiam ochelari si i ziceam doar atat: mami vreau ochelari, si ea acum crede ca eu inca mai vreau dar nu mai vreau. O vecina m-a sfatuit sa merg la control dar nu numai ea, si cativa dintre voi dar eu cum sa merg daca mama nu ma crede? Va rog ajutati-ma:-Cum sa o fac sa ma creada?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anddrea a răspuns:

In primul rand renunta la machiaj cel putin in perioada asta. E posibil sa ai conjuctivita. Poti sa incerci sa faci o infuzie de musetel, o lasi sa se raceasca, si speli ochii sau pui compresie pe ei dar fara sa apesi. In conjuctivita nu e bine sa te legi la ochi. Poti eventual sa te duci la medicul de familie. Nu e nevoie de aprobarea mamei tale pentru asta. Te poti duce singurica.

4 răspunsuri:
| Anddrea a răspuns:

Pai doctorul nu recomanda niciodata leacurile babesti. De aceea se numeste doctor. Asta nu inseamna ca nu sunt eficiente. happy Si mersi pentru fundita Kata :*

| adutzadragutza a răspuns:

Pai trebuie sa mergi neeaaparat la doctor, nu se datoareaza neaparat fardurilor, si pe mine ma usturai si ma mancau ochii si a mesr la medic si am avut o forma usoara de conjunctivita happy... dar vada ca problema ta este ca nu te cred parintii. Eu zic sa incerci sa mai discutiti cu mama si sa ii spui ca te ustura rau de tot ochii. Daca nu actionezi, poate ce ai tu se va inrautatii. Poate ai si u o forma mai usoara de conjunctivita. Sper ca te-am ajutat KataD... ORICUM NOI AM mai vb happy

| ViseColorate_4467 a răspuns:

Doamne fereste! mama si bunica ta sunt nebune de legat, nu te supara ca iti spun.laughing deci e ceva inadmisibil ca o mama sa nu isi creada copilul atunci cand se simte rau.indiferent de cat de multe alte chestii s-ar fi intamplat in trecut, este normal ca o mama sa se ingrijoreze de sanatatea ta si sa te duca la doctor. Daca nu te crede, atunci du-te singura la doctor sau ia o matusa, prietena, vecina cu tine.In caz ca [,] chiar ai o problema ii vei demonstra mamei tale ce fel de mama este pentru ca nu te-a crezut si se putea intampla ceva mult mai rau daca te lasa-i in baza ei. sper ca nu te-ai suparat ce ti-am zisbig grin XOXO:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Anddrea: doctorul nu recomandă să pui ceaiuri pe ochi.