| Anonima543m a întrebat:

Hei TPU, sunt normale sangerarile cu cheaguri dupa o saptamana de la pilula de a doua zi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trebuie sa mergi la medic sa te consulte ginecolog

| Violleta2022 a răspuns:

Nu mai este nimic normal dupa ce ai luat pastila de a doua zi, care-i o bomba hormonala, odata ce "explodeaza" un ovul fecundat.

Efectele negative ale acestei pastile iti vor deregla ciclul menstrual si ovulatia pe urmatorele 6-12 luni!

Exista sanse ca pastila de a doua zi sa nu functioneze la unele femei.

| Robert2526 a răspuns:

Cand au aparut sangerarile? Ai alte simptome?

| Anonima543m explică (pentru Robert2526):

Am luat pastila pe 26 si sangerarile au aparut pe 4 martie, am dureri de burta si de cap si greata

| Robert2526 a răspuns (pentru Anonima543m):

Da, este ceva normal. Nu trebuie sa te ingrijorezi. In mod normal sangerarea aceasta plus dureri de cap/burta/ameteli ar trebui sa treaca in 2-3 zile.

Pastila a blocat faza ovulatorie, de aceea ai aceasta sangerare. O sa fie o modificare a ciclului menstrual, sa nu te ingrijorezi daca nu apare menstruatia la data la care ar trebui, eu preconizez ca o sa vina in jur de 3-4 aprilie.

Pentru siguranta in ceea ce priveste o sarcina, poti face un test de sarcina dupa 20 martie