Ori ai lipsa de calciu, ori mai probabil ai o afectiune pentru care trebuie sa mergi la o clinica de maxilo-faciale ( nu la un dentist oarecare).
Apropo, noaptea scrisnesti in somn?
E o problema legata de articulatia temporo-mandibulara. E necesar un consult stomatologic, pentru ca s-ar putea sa fie din cauza unei ocluzii dentare defectuoase.
Simplu,te duci la medicul de familie si iti va spune sa stai linistita ca iti va trece maine-poimaine, asa mi-a zis si mie.Nu te lua dupa toti, ps medici in Romania ori ca sunt ori ca nu sunt tot aia este deci... Fundoiu?
Nu sunt sigura, dar ar trebui sa te duci la medicul de familie si el iti va da o trimitere catre un alt medic sau iti va spune care este problema. Nu e necesar sa te duci la chirurg
Am avut si eu problema asta, dar doar cand deschideam gura. Ar putea fi de la lipsa de calciu, de la vreo lovitura, sau din cauza ca strangi din dinti foarte tare. Ar fi indicat sa mergi la medic, nu cred ca e asa grav incat sa necesite interventie chirurgicala.
Am si eu aceeasi problema ca tine.Chiar azi am intrebat un medic stomatolog si mi-a zis ca nu se poate face nimic.
anonim_4396 întreabă: