| 9TraficantaDeIubire9 a întrebat:

Hei TPU sunt speriata rau
aseara vorbea la telefon si aveam tricoul ridicat si am vazut ca am o bubita ca un cos pe burta... l-am rupt fara sa vreau sis-a umflat si nu stiu ce am avut de am luat speriul deodorant si mi-am dat in zona cu bubita, m-am culcat si azi cand m-am trezit am vazut ditamai buba ca o basica. nu stiu s-o descriu dar sunt speriata tare
credeti ca ar fi bine sa merg la doctor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
De ce o trebuit sa dai tu cu deodorant, nu stiu!
Vorbeste cu parintii daca te ingrijoreaza.
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca tinctura de spanz/tincura de bitter suedez.
Poti incerca si rostopasca, seva acesteia trebuie sa o aplici pe "buba".happy

| Northern a răspuns:

Da,e mai bine să mergi la un doctor. P.s : Ce interesantă e poza de la profil.

| didoyeneas a răspuns:

Pentru asta ai parinti. vorbeste cu ei, nu cu oamenii de pe internet!

| Future1234 a răspuns (pentru didoyeneas):

Pentru asta exista TPU. Poate se gasea vreun doctor pe aici.

| Answer4me4pls a răspuns:

Sincer, s-ar putea sa fie un furung si nu ar strica vizita la un dermatolog. Este ceva normal, cred ca toti am avut un furung odata. Ar fi bine sa mergi, oricum, nu te speria deoarece nu ai ce sa patesti rau de la asta, dar sa nu fie ceva pe termen lung, asa ca doctorul te asteapta! Sanatate sa ai!

| 9TraficantaDeIubire9 explică:

La doctor nu am putut sa merg azi pentru ca e duminica si nu e nimeni, iar parintii mei stiu asta. dar o sa ramana cicatrice?