În principiu, nu doare. În timpul procedurii vei fi amorţită, iar după, în caz de va fi nevoie (căci e posibil să nu doară deloc), vei lua calmante (probabil Advil), care funcţionează foarte bine.
După scoaterea firelor este posibil să mai simţi un uşor disconfort vreo săptămână, dar nu se mai pune problema de durere, nu una care să necesite medicaţie.
Oricum, la ce calmante există în ziua de azi, o posibilă durere nu mai e o problemă, deci poţi să nu-ţi faci griji.
Iar preţurile diferă. Întreabă telefonic, înainte de a te programa.
Când, de exemplu, mi-am scos măselele de minte (că simţeam că am prea mulţi dinţi în gură ), una, cu tot cu radiografia, a costat 180 de lei şi pentru prima am avut nevoie de calmante (am luat şi antibiotice preventiv, deşi acum realizez că era o prostie), iar pentru a doua, care a şi ieşit foarte repede, nu am luat calmante (nici antibiotice) deloc, căci nu a fost nevoie (mă şi întrebam dacă e cumva ceva în neregulă cu mine, de nu mă doare deloc
nu-mi venea să cred); deci mergi liniştită şi vezi ce şi cum pe loc, dar griji nu trebuie să-ţi faci, e mult mai uşor şi nedureros decât pare. O să fie bine.
...ce amuzant. Am observat că pe TPU în ultima perioadă e o avalanşă de întrebări despre stomatologie, deci se pare că e o febră a dinţilor frumoşi înainte de sărbători.