| HorrorLife a întrebat:

Toti stim efectul placebo. Vreau si eu sa va intreb daca e posibil sa ne gandim ca avem o boala si intr-un fel sa o facem... Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ElenaAurora81 a răspuns:

Probabil ca se poate, imaginatia si puterea mintii umane nu are limite, cercetatorii spun ca o persoana nu isi foloseste mai mult de 10% din creier, restul este mister. Uneori tindem.sa credem ca putem controla totul cu puterea mintii si atunci se poate sa,, activam,, inca un procent sau doua.

4 răspunsuri:
| madamme a răspuns:

Da, e posibil. Nu uita ca omul este ceea ce gandeste.

| HorrorLife explică (pentru madamme):

Am un pieten care are cancer, insa nu stiu cum i-au "disparut" celulele canceroase. Stau si ma intreb daca e posibil sa te prefaci ca ai o boala si cumva sa o si capeti...

| Sn4k3 a răspuns:

Eu cred ca da, mie mi s-a intamplat o data laughing, da bine ca nu a fost ceva grav. big grin

| T0T a răspuns:

Este o posibilitate dar sa nu crezi ca toti suntem capabili sa facem o boala daca e gandim la ea. Se mai intampla.

Întrebări similare