| sanyaboom a întrebat:

Hei tpu..va rog am o mare problema si vreau sa aud si parerea voastra.Eu nu m am mai tuns de anul trecut in martie iar acum de o luna imi tot cade parul.nu e ca si cand mi ar cadea 2-3 fire ci aproape un pumn de par plus ca ma mananca scalpul ingrozitor. nu stiu ce sa fac.folosesc sampoane bune. ar fi o idee sa ma tund?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
TU nu te-ai mai tuns de atâta timp? Să nu-mi spui că părul arată impecabil, că nu te cred.
Tunde-l, măști hrănitoare.
Pa, pa.

4 răspunsuri:
| mdaria a răspuns:

Poti sa ti-l tunzi cat mai scurt posibil ca sa se regenereze. Si fa-ti cateva tratamente la par.

http://blog.jorjette.ro/leac-din-batrani-pentru-caderea-masiva-a-parului/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu se tine parul atata timp netuns.
Trebuie tuns macar la 1-2 luni sa mai "respire" si el putin.
Si normal ca a inceput sa cada.
Ar fii o idee EXCELENTA daca te-ai tunde si sa folosesti ceva pentru caderea lui si mai schimba si samponul.
Te pup!

| kaloma a răspuns:

Tunde-l sa il regenerezi, ia un sampon regenerator, pune o masca cu ingrediente naturale

| sanyaboom explică:

Multumescc pentru raspunsuri :*