| alexxa29 a întrebat:

Va rog cititi! De aprox o luna ma simt slabita...nu mai pot sa invat..adica nu mai retin ca inainte. Nu mai pot sa mananc, adica manac putin dupa care am o stare de greata. La fiecare baie imi pica foarte foarte mult par. Dimineata cand sunt la scoala mi se face rau.(stari de voma, dureri abdominale, durere de cap). Practic baschet de cateva luni si nici la antrenament nu mai sunt asa activa cum eram... Am fost la medicul de la scoala si mi-a spus ca am o scadere foarte mare de calciu.mi-a dat o reteta. Am cumparat acea reteta si cu tot cu acele pastile tot nu-mi revin.Ce sa fac? Sunt disperata. P.S- am 13 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Ar fi indicat un control la medicul de familie şi o Trimitere la analize de sânge...

Se poate să fie şi o lipsă de magneziu ( combinată cu lipsa de calciu ), etc.

4 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Draga mea, explica-i mamei tale aceste probleme de sanatate si sigur te va duce la un consult si investigatii pentru confirmarea unui diagnostic.Nu uita ca sanatatea ta este viata ta! Orice amanare poate aduce complicatii. Dupa ce vei primi tratamentul potrivit o sa zambesti din nou.Iti doresc multa multa sanatate!

| beyondbirthday a răspuns:

Probabil este anemie. Fier, calciu, alte minerale: fa rost de ele printr-o alimentatie corecta!
Cum spunea Hipocrate parca: ''Alimentul este primul nostru medic.''
Poate ar fi bun si un repaus la pat.

| Tîbîrnă_Constantin_1969 a răspuns:

Nu cere ajutorul pe net. vei primi "sfaturi" care mai de care... Mergi la medicul de familie si explica-i tot. Daca nu, cauta un nutritionist care are timp sa te asculte!

| alexxa29 explică:

Va multumesc pentru sfaturi. Am fost la doctor si mi-a spus ca s-ar putea sa am hepatita..Acum astept rezultatele de la analize...