600 de calorii maxim? Voi chiar nu va ganditi la sanatatea voastra, va dati organismul peste cap infometandu-va . Prietena ta daca are nevoie sa slabeasca cel mai indicat ar fi sa se informeze de la un medic nutritionist, sa ii faca o dieta personalizata in funcite de organismul ei.In nici un caz sa manance 2 mere si o salata toata ziua(am dat un exemplu).Si cel mai rau e ca se poate imbolnavi si de ulcer.
Cu dietele astea nu e de gluma.Gasim tot felul de prostii pe net,diete minune...
Spune-i prietenei tale sa inceteze cu mancatul atat de putin si daca vrea sa slabeasca sa faca sport,in primul rand, sa manance sanatos, macar 1000 calorii pe zi.Si ar mai fi multe de spus, dar sper ca ai inteles esentialul:600 kcal e putin.E sanatatea in joc De aia s-a simtit rau, nu pentru ca a mancat mai mult.Cat despre menstruatie, nu stiu ce sa iti spun, nu cred ca are legatura cu asta.
Prietena ta este anorexica, tine un regim care se aplica celor imobilizati la pat. De aceea ii intarzie si menstra, anorexia da importante tulburari hormonale. Urmeaza sa ii cada parul, dintii si sa i se rarefieze oasele. Daca intr-adevar esti prietena ei, spune-i sa mearga la un psihiatru.
Pai din cauza sportului si a dietei nepotrivite organismul nu poate sa functioneze corect cu 500-600 de calorii si sport, ii trebuiesc minim 1000. Stresul la care e supus organismum se face simtit, si daca nu face ceva in privinta asta si nu se apuca de o dieta normala si sanatoasa intarzierea mesntrei o sa fie cea mai mica problema a ei.
Ciclul ii intarzie pentru ca nu mananca bine deloc, asta e o cauza a intarzierii ciclului. Ea mananca destul de putin, o sa-i faca mai mult rau decat bine dieta asta cu 500-600 calorii.
Bianca292006 întreabă: