| mimi973 a întrebat:

Hei TPU sad va rog mult sa ma ajutati sad imi urasc viata. in primul rand am 17 ani, si vreau sa va spun ca sunt foarte trista de un an. nimic nu ma face sa fiu fericita, nimic nu ma amuza (rad fortat) si rad pentru ca altii sa nu se simta prost, chiar si emisiunile de comedie nu ma fac sa rad sad nu am incredere in mine nimic nu ma motiveaza nu am ambitie. din cauza asta la scoala nu am nici o nota la sport pentru ca imi e frica sa fac sportul, imi e frica de parerea altora. poate nu ma misc bine si vor rade de mine sad ma simt cea mai mare proasta... si urata si handicapata.sunt complexata. mi se face rau acum si in secunda urmatoare imi trece. ma trezesc noaptea si nu pot sa respir. imi cade parulll (analizele le-am facut de 3 ori pana acum si nu am nimic sunt perfect sanatoasa) ce ar putea fi? va rog ajutati-ma

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GeorgeBerbec a răspuns:

Du-te la psiholog. Nuprea avem cu ce sa te ajutam noi niste useri. Esti in depresie. Daca nu vrei ce am scris mai sus incearca sa gasesti o muzica care sa te faca sa o iei razna sa te distreze. Gaseste un prieten iubiti-va. NU e naspa ca o sa rada niste ratati de tine. Ignorai, daca sunt prieteni adevarati te vor incuraja si te vor sprijini daca nu nu ii baga in seama. E mai complicat sa iti scriu ca nu te cunosc. Poti da link de la Facebook-ul tau? Poate te ajut nu stiu pana mea happy

3 răspunsuri:
| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| DovleacTurbat a răspuns:

Gandirea ta negativa aia e. Te AUTODISTRUGI. Sunt oameni/copii care chiar au probleme, iar tu ti le provoci singura. "Creierul este cea mai puternica arma din univers" pleaca de la aceasta afirmatie cautand pe google, citeste tot ce gasesti despre ideea asta, despre puterea mintii, puterea gandului, citeste despre AUTOSUGESTIE, NU doar citi pune-le si in aplicare. Ori ai facut ceva rau-grav, urat etc care este gata sa se afle sau cel putin ti-ai dat seama de gravitatea lucrurilor si ti-e rusine, ori ai prea mult timp liber si in lipsa de ocupatie iti creezi fel si fel de scenarii in cap.

| mimi973 explică (pentru DovleacTurbat):

Nu am facut nimic grav... eu sunt frustrata de aspectul meu fizic. am avut acnee, iar acum am scapat de ea insa am porii deschisi si multe puncte negre. nu pot scapa de ele... si asta ma face sa ma simt aiurea. si in plus chiar nu am nicio ocupatie