| AnonimMM678 a întrebat:

Hei TPU, va rog sa imi spuneti din ce cauza mi se lipeste parul de fata, deci nu il mai suport, mi se lipeste de fata de gat, am facut dus ieri, si mai inainte mi l-am indteptat cu placa, pana acum nu mi s-a mai intamplat asa, mi se lipeste de fata, asa mi se intampla cand eram afara si era frig.Nu ma dau cu placa numa 1 data pe saptamana, in frunte am fire de par mici, sunt fata, am un par lung, mai sus putin de fund, am multa matreata si mi-am luat un sampon de la farmacie Petrole Hahn e a 3 oara cand ma spal cu el, tot am fire despicate mai ales alea in frunte, cate imi sunt ridicate, nu am avut asa pana acum, iar cand il desfac mi se lipeste de fata si firele alea sunt rebele, zici ca o iau razna, parca mi se ridica din cap.Din ce cauza sa fie de la placa sau sampon? Ce ar trebui sa fac? Va rog un sfat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| IoanaIonuca a răspuns:

Se electrizeaza. De la placa. Foloseste un balsam doar pe lungimea parului, eu folosesc si un ulei de la Wella. Ma dau cu el cat e inca putin ud parul si chiar vad diferente. Cand ma dadeam numai cu sampon, era ca si al tau laughing Acum e bine.

| King_Carlos_2000 a răspuns:

Tunde-te

| IisusHristos a răspuns:

Probabil ca parul ti se lipeste de fata datrita declansarii extorsiunii unui degajament de apa ce rezulta in divulgaritatea umanistica a unui om intr-o lume plina de razboi, foamete si mult onanism.