In primul rand dieta este foarte periculoasa sunt oameni care au murit din chestia asta.
Tu daca ti-ai obisnuit stomacul cu msi putina mancare apoi bagi mult in tine normal ca vomiti.imagineaza-ti o galeata cand se umple da pe afara si da ti s-a micsorat stomacul asta se intampla cans slabesti(stiu din propria experienta)
Prin vome repetate pierzi acid clorhidric si poti face alcaloza metabolica, de te ia cu salvarea.
Da tu nu stiai ca dieta asta nu e sanatoasa? Nu vreau sa te descurajez, dar acum suporta consecintele.
Dieta e foarte buna, daca o citesti de multe ori ajungi sa intelegi despre ce e vorba, dar mai important de atat este sa ti fiecare etapa si totul va fi foarte ok. Nu ma intereseaza parerile despre dieta , tot ce vreau sa stiu este daca vomiti ti se strange/micsoreaza stomacul, multumesc!
Fac foarte mult sport, crede-ma, pe langa sala si jogging, merg si foarte mult in fiecare zi, doar ca (,) corpul meu e un pic cam ciudatel si fara dieta nu rezolv nimic. adica, fiecare isi cunoaste corpul cel mai bine. Si nu, nu ma fortez sa vomit, doamne fereste. mai bine putin plinuta decat pe moarte. multumesc :*
Nu va inteleg dc toata lumea in ziua de azi fac diete cel mai bun lucru este du-te seara cu niste prieteni si alergati intr-un parc undeva si mancati cand trebuie adica sa nu mananci dupa ora 6-7 cam asa si cat mai sanatos nu toate prajelile si toate chestile astea care ingrasa. Si incearcati sa mancati de 3 ori pe zi si sa luati micul dejun in fiecare dimineata. Sau daca va este greu mai bine mancati mai mult dimineata si seara deloc daca este greu. Dar multa lume mananca in prostie si nu pra beau apa, daca ascultati la televizor reclama acea cu bea 2l minim de apa pe zi apai atunci este foarte bine daca faci daca bei apa nu simti nevoia aia sa mananci atata mai ales daca si alergi o sa ti se faca sete si o sa bei cat mai multa apa si nu o sa mai mananci atata