Mananca mai putine dulciuri, mancaruri grase si chestii nesanatoase, in timp te vei obisnui sa traiesti fara ele, fa si niste flotari si tractiuni daca ai posibilitatea. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Buna! Am avut exact aceeasi problema ca tine,burta si soldurile, si eu am facut mai multe programe gasite pe net un timp, am taiat dulciurile, painea, chiar si Frappe-ul ( care era moartea mea :( ) si am facut un program de abdomene timp de 2 luni, cu acest regim, intr=o iarna, si am slabit 5 kg, uite : http://www.slabsaugras.ro/......-2579.html si dupa 6-7 nu mananci.
Apoi, vara asta am mai slabit 5, acum am 49 kg si inaltimea ta, si tot asa, am mai facut si niste exercitii de-a lu carmen bruma, 3S daca o stii.
In fine, tu fa programul ala, si continua sa alergi! Ah, da! Si eu mai si saream coarda cate 10-15 minute, ajuta FOARTE MULT, si in 15 minute slabesti cam 250-300 calorii, cam ca alergatul;)
Bafta si pup! :*
Nu cred ca vrei sa slabesti chiar 10 kg, ai fi prea slaba pentru inaltimea ta. Pana in 50 de kg daca ai ajunge, ar fi foarte bine. Daca deja faci abdomene si alergi, inseamna ca miscare faci. Te sfatuiesc sa mananci cate 5-6 mese pe zi [ micute, nu sa te saturi de sa dai pe afara. ] pana in ora 6, iar dupa ora 6 sa incerci sa nu mai mananci nimic. Miscarea si mancatul in felul asta ar trebui sa te ajute. Bafta!
Cred ca am exagerat cand am spus 10 kg , vreau doar sa dau jos din burta si solduri , mai astept raspunsuri :*
Nu ai nevoie sa slabesti chiar 10 kgincearca sa ajungi la nr de 50 kg..asa e cel mai bine! ca sa slabesti in zona burtii sunt indicate abdomenele! incearca sa faci 50 dimineata si 50 seara..nu dureaza decat 5 minute! bea multa apa si daca dupa ora 18:00 nu ai mai manca ar fi super! incearca sa mananci doar in mod ocazional paine paste si duciuri..sau daca vrei sa ai rezultate mai bune elimina acestea din alimentatie ta definitiv1sper ca te-am ajutat:*
"daca dupa ora 18:00 nu ai mai manca ar fi super", de ce e asa super sa-ti fortezi stomacul si sa ai probleme de sanatate mai tarziu? Chestia cu ora 18 e o tampenie.
Si NU sunt indicate abdomenele sa slabesti in jurul burtii, abdomenele sunt pentru masa musculara, pentru slabit cele mai bune exercitii sunt cardio ( alergat, etc. ).
Da, e o tampenie sa nu mai mananci dupa ora 18:00 daca nu ai mancat destul pe parcursul zilei. Daca deja mananci cateva mese pana la ora 18:00, la un moment dat organismul tau se obisnuieste asa si nici macar nu-ti mai este foame dupa acea ora. Nu-ti fortezi deloc stomacul daca ai putin cap cand incerci sa slabesti.
Am 2 foste colege care au facut gastrita cu chestia asta cu ora 18, poate le explici lor
Ideea e simpla : prea multe ore nemancat => iti fortezi stomacul. Ultima masa sa fie cu 2-3 ore inainte de culcare, indiferent de ora, asta recomanda toti medicii si nutritionistii.
Intr-adevar, ai dreptate, conteaza si ora la care te culci.
Normal, daca te culci la 20 sau 21, atunci e ok sa mananci la ora 18 ultima masa. Dar totusi, cine se mai culca la ora 20?
LoVeIsLiFe întreabă:
Carmen133 întreabă: