Crede-ma am trecut si eu prin astea, am avut o boala ( de destepti ce erau doctorii nici ei nu stiau cum se numeste) dar daca nu ma tratam si a fost un chin aveam probleme cu inima si cu genunchi. Trebuie sa fac niste injectii foarte dureroase din 6 in 6 ore si ca sa nu mai imi faca atatea in fund deoarece dureau groaznic mi-au bagat o flexura ( desigur cand mi le faceau simteam ca-mi trece un cui prin mana, dar asta nu e important) stiu ca era o asistenta care vorbea putin mai frumos decat celelalte, deci daca injectiile se faceau din 6 in 6 ore normal ca se mai faceau si seara, desigur unii copiii mai dormeau si injectiile alea cum dureau groaznic, asistenta aia anormala zicea : " Nu-i treziti lasa-tii sa le fac asa ca nu simt nimic" a?! pe naiba ca i-a facut unei fetite in timp ce dormea sis -a speriat tipa de durere si i s-a rupt acul si i-a ramas infipt in fund, noroc ca eu ma trezeam mai usor si mama m-a trezit dar era cam printre ultimele zile si flexura aia arata sa se desprinda si chiar asa era acul ei iesise din vena si aia mega inteligenta zicea " N-are nimic" mi s-a umflat mana ziceai ca era o gogase de aia cu gaura-n mijloc, in inteligenta alia : "N-are nimic asa e normal", iar a doua zi pana ca si femeile care faceau curatenie si-au dat seama ca nu e bine si mi-a scos-o o alta asistenta cu putin mai mult scaun la cap. Si mama ( ceea ce eu n-as fi facut niciodata) in seara de dinaintea plecarii le-a loat cate-o cicocolata la desteptele alea sau cafea sau nu stiu eu ce. In ziua plecarii lom actele de externare s.a.m.d. pe la jumatea drumului ne dam seama ca desteptii aia nu le-au stampilat, ne intoarcem inapoi aia tot vina pe noi o dadeau cand chiar ei au zic ca putem pleca.
Chiar ai dreptate Asta-i Romania! funda?
Aveam un nerv dintre coaste inflamat, un nerv din partea inimii, fiind inflamat, inima cand il atingea, e ca si cum....esti suparat si vine unu si iti da 1 saptamana cu degetu in cap gen "POC POC POC POC POC"!
A trecut cu niste pastile simple "Flamexin"! Nu cu internari operatii si ****...