| Chlo a întrebat:

Hei tuturor. Vreau sa va intreb daca a incercat cineva dieta de 13 zile, de pe net. Daca da, imi puteti spune si mie cate kg ati slabit si daca ati pus inapoi kg. Mersi anticipat. Funda+ vot la fiecare raspuns :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MiiMii a răspuns:

Bunaa...euu impreuna cu prietena mea ce mai bunaa am incercat saa tinem vara trecuta aceasta dieta. Ce sa-ti zic... eu nu prea am fost multumita deoarece am slabit doar 2 kg, pe cand ea a slabit 5! straight face apoi am mers la un nutritionist care mi-a facut o dieta personalizata stilului meu de viataa. Dieta este de 14 zile. Incerc sa o tin cam de 2-3 ori pe an happy in rest.am grija de alimentatie si merg la sala de 3 ori pe saptamana. Daca nu ai mari probleme cu greutatea iti recomand sa incerci sa.ti schimbi putin stilul de alimentatie(inlocuieste painea alba cu paine integrala, evita pe cat poti dulciurile, alchoolul. Dacaa iti este foarte pofta de ceva dulce, incearca un drops sau ia o lingurita de dulceata. Evita sucurile acidulate si cele `naturale` din comert. Prefera sa.ti faci tu din 2-3 portocale,mare,banane, capsuni.[orice] acasa singurica, decat sa consumi prostiile alea. Odata pe saptamana(sau luna) incearca sa ai o zi de detoxifiere, in care sa consumi doar : lactate sau fructe sau legume. ] si stilul de viata (mergi la sala, daca nu, iesi la alergat -treptat de la 15 minute(prima zi ) pana la 60-90 minute, iesi cu rolele, joaca volley orice-ti face placere si implica miscare :* lasa sedentarismul :d caci daca tii o dieta, si nu vei face sport, probabil vei slabi cateva kg, pe care apoi le vei pune la loc :-s.) si ai sa vezi imbunatatiri vizibile asupra organismului si sanatatii talee :d. Succees happy

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat