| DralyaDary a întrebat:

Hei, ultimele zile nu am dormit prea mult si subt ochi mi-au aparut cearcane si pungi.
Am auzit ca daca pun gheata invelita in ceva punghile dau inapoi si am pus in aplicare. Nu m-am gandit ca pot face infectie oculara sau altele si de abia dupa mi-am dat seama cand a inceput sa ma dor ochii. Imi puteti spune daca o sa fiu bine sau o sa patesc ceva?
Am nevoie de un raspuns urgent!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IneedYouAlotBabe a răspuns:

Nu incerca că nu merge, fă-ți orele de somn și o să fii ok. Chestiile alea știu din experiența că nu mai dormisem de 2-3 zile și aveam niste cearcăne nasoale rau de îmi era rușine pe strada și am încercat aia cu gheata, cu apa rece, etc dar nici una nu a mers până la urmă mi-am revenit ca adormeam ca mort când era seara.

2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca te dor ochii, poate ai facut o conjuctivita.
In cazul ca durerea nu dispare pana maine, mergi la consult la un medic oftalmolog.

| RaresArghisan a răspuns:

In mod normal ar trebui sa iti treaca dar daca pana maine nu vezi nici un rezultat du te la doctor