Buna.
La mine a mers un singur sampon, petrole hahn par gras. Incerca sa te speli cu apa calduta ( apa fierbinte itita scalpul) si sa aplici balsamul doar pe varfuri, poti dupa ultima clatire ( samponare clatire, balsam, clatire) sa te clatesti cu apa si otel - 2-3 linguri de otet la 1-2 l de apa, iti face foarte bine la par mai ales la parul gras.
De unde ai scos-o cu apa fierbinte irita scalpu? Doar curios, nimic mai mult.Eu iti pot garanta ca nu irita scalpu,cel putin eu nu am nici pe dracu cu asta Oi fi tu mai sensibila nu stiu,Si cand aveam parul lung, nu ma iritam, nici acum cand ma barbieresc in cap saptamanal, si pun apa fierbinte pe scalp dupa ce ma barbieresc in cap, eu fac baie cu apa fierbinte cam la 52 53 de grade( la centrala atat indica) Si nu am nici pe dracu,Acum repet, oi fi tu mai sensibila, probabil la mine sa 'calit scalpu' de atata barbierit in cap si so fi obisnuit, la inceput si eu ma iritam ca dracu, ma taiam ma faceam praf
Nu e vorba de sensibilitatea mea, ci de sensibilitatea scalpului, daca este iritat se produce sebum, adica iti ingrasa radacinile.
Apa fierbinte/ soarele/ feonul/ produsele de coafat/ dar si samponul irita mai mult sau mai putin scalpul, asa ca el produse sebum pentru a se apara de acesti factori externi.
Am si eu o intrebare, cum poti sa faci baie cu 50 de grade la apa?, te oparesti, da, centrala indica 50 de grade, dar banuiesc ca mai adaugi si apa ( rece) ca sa combini.
Uhm,ai mei fac baie cu 40 - 43 de grade,insa pe onoarea mea,iarna eu tremur sub temperatura aia prefer ceva fierbinte,sa iasa abur din mine, ma simt super ok sub dus ma spal ca oricare om normal, intai de toate imi aranjez barba, ma barbieresc in cap, apoi sar in dus nu las apa sa curga direct la 50 - 53 de grade pe mine ca MOR dracu o iau usor din ce in ce mai fierbinte, in cam 2 3 minute deja mi sa obisnuit corpu cu temperatura, si o dau la maxim si ma simt ok Ce ti se pare asa iesit din comun?
Mda...are dreptate ca apa fierbinte irita scalpul si iti igrasa parul foarte mult. Tu nu ai aceiasi problema ca noi fetele.
Mda,nu am menstruatie, ca si de asta aveti probleme cu parul, cade mai mult.Am inteles de la cineva ca pierdeti calciu sau nu stiu ce zicea Cat despre apa fierbinte... sau scalp Nu imi fac probleme, insa nu pot sta mai mult de 2 saptamani sa imi creasca parul pe cap, ma mananca de parca am DRACI pe mine, oricat mas spala cred ca mi sa obisnuit scalpu asa cu barbieritul
Poate ca de multe ori este mult mai usor sa fii barbat...
Daca zici tu... lasa-mi adresa ta de mess si iti explic eu cat de usor e sa fi barbat.
Nu ma prea intereseaza cu e sa fii barbat asa ca...)
Asta o pateam si eu mi se ingrasa parul, statea vulvoi era aiurea.Insa nu aveam ce face, placa de foloseam mi se ardea parul Vezi tu, depinde si de ce fel de tip de par ai Ai incercat balsam?
Balsamul mi.l ingrasa si mai tare. Acum am inceput sa folosesc ceai de menta e bunicel.
Nici eu nu stiu.As vrea si eu sa aflu. Eu am incercat cu lamaie, dar nu are mare efect. Cauta un sampon pentru parul gras. Funda?
Poti folosi acest sampon pentru par gras. http://www.putereaplantelor.ro/......avera.html si te poti clati cu aceasta lotiune. http://www.putereaplantelor.ro/......0-ml.html. La mine a functionat. Acum ma spal pe cap o data la 5 zile
Radacina de urzica... Faci ceai cu radacina de urzica si te speli pe cap!
Sunt mai multe tipuri de sampon pe care le poti folosi. Spre exemplu e foarte bun samponu de la Head&shoulders (face reclama la tv Radu Valcan) de la gerovital. Daca folosesti balsam incearca sa folosesti foarte putin si sa aplici decat pe varfete.
Carmen133 întreabă: