Sau:
Solutia de la Thursday Plantation e un gel care e foarte puternic pentru a scapa de paduchi, se aplica pe cap fara apa si nu contine chimicale.
Uite si un film pe youtube cum se foloseste:
http://www.youtube.com/......ttp?/watch cred ca il gasesti in farmacie!
La cantitatea aia de par va trebuii sa folosesti mult sambon si periaj dupa spalare, pentru ca trebuie indepartate ouale, deci ar fi mai indicat sa te tunzi, daca nu, vei avea mult de munca, tu decizi, pe banii parintilor si timpul tau!
Nu vreau sa ma tund! ( Trebuie sa existe alta cale in ziua de azitazi Am banchetul si mirul anul acesta si nu vreau sa am parul scurt
Stii cum poti scapa de ei? Spune-i mamei tale sa te dea cu gaz, aceasta este o metoda care o aplicau bunicii nostri pentru a scapa de paduchi Bafta!
Stiu metoda. Si mama a aplicat-o pe vremea ei. Si sti cum a sfarsit? S-A TUNS (
Unge-ti parul cu otet nediluat, sa patrunda la piele.Acopera-ti capul cu o punga de nylon, tinandu-l asa cam 30 minute.Intinde un cearceaf, apleaca-te cu capul deasupra lui si piapta-n-ati parul cu un piaptan f.des.V-or cadea paduchii, pe care iti va fi usor sa ii aduni, dar problema cea mare o constituie ouale acestora, care sunt prinse de par si rezista substantelor toxice.Acestea nu trebuie sa aiba timp de incubare!,, Goangele,, ametesc usor la otet si cad, dar,, ouale,, prinse de par, trebuie desprinse cu unghiile de altcineva si strivite. Cele care pocnesc sunt vii...Au marimea unei gamalii de bold, dar numai strivindu-le una cate una v-or disparea complet. Otetul nu distruge parul si poti face,, operatiunea,, de doua ori pe zi.Depinde de rabdarea cui te ajuta, culegand,, ouale,,.Cei de la farmacie ofera concentratie prea slaba de paranix, de teama sa nu-ti afecteze pielea si sa aiba probleme.Bafta!
Sunt prea multe oua Chiar daca ramane unul, tot e foarte mare problema Off....NU CRED CA VOI SCAPA NICIODATA DE EI! (((( Si chiar nu vreau sa ma tund
Ba da...
GELU ala papa si ouale? alea sunt problema, ca shampoane de paduchi sunt destule!
Asa e...
Sau:
Solutia de la Thursday Plantation e un gel care e foarte puternic pentru a scapa de paduchi, se aplica pe cap fara apa si nu contine chimicale.
Uite si un film pe youtube cum se foloseste:
http://www.youtube.com/......ttp?/watch cred ca il gasesti in farmacie!