| Andreipredator a întrebat:

Hei! Va rog sa ma ajutați, dintr-o data vad dublu. La o distanta mai mare de 10m (aproape vad normal). Am acoperit ochiul stâng și cel drept sa îmi dau seama dacă este ceva cu un ochi. Vad de la distanta bine dacă acopar un ochi,cu ambii vad dublu. Interesant e ca am vederea cea mai buna din familie, pana acum.Adica vedeam foarte bine de la distanta.Recunosc ca stau cam mult pe telefon și dintr-o data am început sa apropii telefonul de ochi cam mult(va rog sa nu ma judecați. Am niște probleme și trebuie sa le rezolv pe telefon)Am început sa iau pauze mal des, sa dau luminozitate mai mica si sa activez filtrul albastru. Ma poate ajuta cineva cu niște sfaturi /păreri? fără comentarii rautacioase va rog. Mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Constantin_Denis_1905 a răspuns:

Du-te la un oftalmolog. Va decide daca-ti trebuie ochelari sau nu. Oricum, poate sa fie si de la oboseala. happy

| Andreipredator explică (pentru Constantin_Denis_1905):

La asta m-am gândit și eu. La oboseala ochilor.

| Andreipredator explică (pentru Constantin_Denis_1905):

Și eu m-am gândit la oboseala ochilor.