Întrebare recomandată | Florinaaaaaaaa a întrebat:

Hei,va rog sa ma ajutati.
Ieri am fost cu parintii la gratar si ceva m-a muscat de maini si picioare[nu stiu exact ce, dar presupun ca tanatrii au fost]
In total am in jur de vreo 16 pete,bube nici nu stiu ce sunt, care ma mananca groaznic.
Marti sau miercuri plec la mare si vreau sa scap de ele. Cum fac asta?
Funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Flapy a răspuns:

Pai daca nu iti dispar pana pleci du-te la o farmacie sa iti dea o crema ceva.

| fumsipraf a răspuns:

Foloseste fenistil gel.e foarte bun pentru arsuri sau muscaturi de insecte. sper ca te-am ajutat.pa, pa

| SmileDot a răspuns:

Eu zic să te duci urgent la doctorul de familie iar el îţi va spune ce trebuie să foloseşti.

| ErrorFound a răspuns:

Pot fi si de tantari...
N-ai ce le face, asteapta sa treaca.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi tu cel mai bine la camera de gardă pentru investigații și tratament.
Sănătate!
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Du-te la farmacie si cere o crema, stiu ele ce sa iti dea

| anacolda a răspuns:

Daca nu au fost capuse, e bine. Daca au fost tantari sau paianjeni mari, din iarba, si de regula alea provoaca mancarimi si se umfla, dai pe ele cu tea tree si rezisti eroic, fara sa te scarpini. In trei zile ai scapat de orice urma. Daca te scarpini, te duci la medic si gaseste el o solutie. Atentie, ca la capuse nu merge!
http://vindecarenaturista.blogspot.ro/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Incearca sa nu te scarpini.
Te-au piscat tantarii.
Te duci la farmacie si ceri o crema speciala.
Te pup!

| Lauraaai a răspuns:

Buna, si eu am avut asa ceva vara trecuta si mi-a trecut fara sa-mi fac prea multe griji...Iti dau un sfat:nu te mai scarpina pentru ca se umfla si mai rau asa ca pune gheata sau comprese cu apa rece si ai sa vezi ca nu te mai mananca asa rau si iti mai trec...Iti spun din propria experienta. Sper ca te-am ajutat. Fundaaa?

| adamcatalina a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema, du-te la farmacie si cere o alifie pentru blande, in cateva zile o sa iti treaca. happy

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Un ceai concentrat din menta cu musetel.