Una singura am pe fata, dar este acoperita de barba, deci invizibila. Nu e nici defect nici calitate, it's just nothing.
Am multe alunite, le-am facut cand eram mai mica, din cauza soarelui.
Mi se par un defect, mi-ar placea sa am fata curata.Am si cateva pe fata, dar nu sunt iesite in relief, norocul meu.
Hey! Sincer nu am numărat toate alunițele pe care le am pe corp, însă am foarte multe, dat fiind faptul că eu una am pielea foarte-foarte deschisă. Nu le consider defect, dar nici neapărat o calitate. Alunițele de pe corp nu cred că sunt un criteriu ce desemnează cât de frumos ești, sau cât de atrăgător ești. Totuși, dacă există vreo aluniță care te deranjează, situată cumva pe față, sau într-o zonă care te incomodează, te poți duce la dermatolog care să o examineze și dacă e totul în regulă să o opereze.
Și, totodată, cum am mai zis, nu cred că alunițele te fac mai frumos sau mai puțin frumos. Gigi Hadid, care a fost declarată una dintre cele mai frumoase femei din lume, are foarte foarte multe alunițe pe corp, pe care nu și le acoperă cu vreun produs cosmetic în timpul editorialelor sau al defilărilor pe podium! Și ea nu este singurul exemplu, există foarte multe exemple și de bărbați ce lucrează în cariera modellingului și nu sunt frustrați din cauza asta.
So love yourself!
biancapisica întreabă: