Teoretic ar fi cea de pasare. Daca pasarea nu este hranita cu diferiti hormoni.
Teoretic cea de peste si de pasare e cea mai sanatoasa. Practic, tatalui meu(bolnav cronic) i s-a recomandat sa manance carne de porc fara grasime si sa evite carnea de pui pentru ca ce se gaseste in magazine e de cea mai proasta calitate, crescuta cu hormoni.
De peste nu mai zic, mie imi placea pangasius dar are un miros de balta de nu iti vine sa il mananci.
Daca ai de unde cumpara pui de casa, curcan de casa si peste pescuit din ape cat de cat curate, nu e problema, daca iti cumperi carnea din magazine trebuie sa fii foarte atent.
Cea mai sanatoasa carne e cea alba, de pasare, peste. Apoi cea de vanat si apoi cea de porc, care trebuie mancata cumpatat, nu neaparat evitata de tot, dar e bine sa o mananci rar. Si daca o sa mananci peste la conserva sau pui gata gatit nu iti fa iluzii cum ca ar fi foarte sanatos.
Nouă ni s-a învățat că cea de porc trebuie cât mai mult evitată. Cea mai sănătoasă cică ar fi cea de pește, apoi cea de pasăre și cea de vită (nu mai știu exact care e mai sănătoasă dintre cea de pasăre și cea de vită). Oricum organismul are nevoie de fiecare, pentru că cea de vită nu conține tot ce conține carnea de pește sau de pasăre de exemplu.
Niciuna nu este...gandeste-te cati hormoni are in ea... daca e din comert nici nu mai zic...e daunatoare 100% hormoni de cresere, conditii mizerabile, sunt hranite cu granule si ies la soare o data in viata...iar cea de la tara e putin mai ok...dar oricum animalele cand sunt taiate elemina adrenalita...si alti hormani... dare tii da tie... Eu am o ruda care consuma multa carne si e mereu nervos iar la 40 de ani arata ca la 60, nu mai zic ca are pprobleme cu digestia...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: