| alisuka a întrebat:

Hei. Vreau sa imi schimb radical stilul de viata, eu tin dieta si fac si sport, dar vreau sa va intreb: ce sport ar trebui sa fac? stau la curte si am mult spatiu + ca m-am plictisit de banalele abdomene si genoflexiuni de doua ori pe saptamana fac sportul la scoala si ala se poate numi sport. 2. Ce ar trebui sa imi iau de mancare la scoala? Fara snaks-uri sau dulciuri. 3. Cum as putea deveni vegetariana?(stiu e ciudat, dar vreau sa o incerc si pe asta) spuneti-mi ce ar trebui si ce nu ar trebui sa manance un vegetarian si ce ar trebui sa faca.
Funda + voturi tuturot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| merymary08 a răspuns:

Pentru sport ti-as recomanda sa incerci programele care sunt onnline gratuite care nu numai ca ajuta sa te mentii in forma, dar in timp folosindu-l dezvolti mult mai repede anumite parti ale corpului (intelegi tu la ce ma refer big grin )
Pentru mancarea la scoala nu stiu ce sa iti recomand sincer... cornulete sau ceva de la patiserii, dar cam ingrasa. Banuiesc ca nu ai vrea sa iti iei un iaurt cu tine la scoalahee hee deci a putea incerca un Sandviș fara carne big grin
Si in final daca cu adevarat vrei sa fi vegetariana e bine doar ca trebuie sa ai ambitie. Un regim alimentar în fructe şi legume, supa de legume, spachetee, vinete, salate, mai e si pizza vegetariana si inca multe deci ai putea incerca retetele pentru vegetarieni happy bafta si sa reusesti cu toate astea.

| alisuka explică (pentru merymary08):

M-am gandit sa nu devin de tot vegetariana.Adica sa mananc lapte si carne doar odata sau de doua ori pe luna. oricum nici asa nu cred pentru ca m-am cam saturat.

3 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

1.Sport:sarit coarda,urcat-coborat scari,rotiri la dreapta si stanga,cu picioarele putin departate, stat pe spate, cu picioarele flexate, mainile cub cap si ridicari de trunchi, doua sticle de 500 gr,umplute cu apa sau nisip, le tii in cate o mana, stai in picioare, cu bratele intinse lateral, apoi in fata si le cobori pe langa corp.
2.Un sedvis din paine integrala cu tarate, de secara, cu seminte+2-3 foi salata+1-2 felie sunca Praga sau sunca pui,curcan.O omleta, facuta la abur(intr-o cratita mica unsa cu ulei, pe care o pui intr-o alta cratita cu apa fierbinte, pusa pe foc, pui oul batut impreuna cu 1-2 linguri lapte, acoperi cu un capac, invarti cu o lingura la 20-30 secunde, pana se coagoleaza oul)Pui intr-un corn sau chifla scobita cu fasii de ardei(crud sau copt). Gratar de piept de pui, cu salata de varza, puse intre doua felii de paine integrala, usor prajita la toaster.
3.VEGETARIANA,nu-ti recoman, deoarece organismul pentru a functiona bine, are nevoie de proteine si cum acestea se gasesc mai mult in carne....De asemenea, vitamina B12 se gaseste doar in carne, vitamina ce este necesara bunei functionari a sistemului nervos.Este foarte greu sa tii un regim vegetarian, in asa fel incat sa primeasca organismul tot ce ii trebuie.Nutritionistii nu recomanda asa ceva!

| FabianelSHAF a răspuns:

Poti face handbal, tenis vara la strand sa inoti. La scoala poti sa mananci o portocala un mar chiar si un sandvish cu paine graham. Fundita te rog!