E un ganglion. Poate fi de la o viroza, de la o amigdalita, de la un dinte cariat sau chiar o mononucleoza infectioasa. Trebuie neaparat sa te vada medicul de familie.
Sunt ganglioni si probabil sunt inflamati daca esti racita sau daca ai vreo infectie in corp.
Bună.
Ai primit semnale de la sistem limfatic prin inflamarea unui ganglion din zona gâtului. Ai imunitatea scăzută, analize de sânge şi diagnostic diferenţial pentru instituirea tratamentului de urgenţă în astfel de situaţii.
Medicul de familie şi medicul internist, O.R.L.-ist te pot ajuta.
Sănătate multă.
Pa, pa.
Da, mie mi s-a intamplat acum cateva luni in urma. Nu am dat importanta atunci si am gresit amarnic. Dupa vreo 5 luni am facut raze pentru ca aveam durei in ureche si tampla si au descoperit ca in dreptul maselei de minte, nella parte externa era ceva ca o biluta care "manca" osul. M-au internat, mi-au facut biopsie in osul mandibulei si multumesc lui Dumnezeu nu era ceea ce presupuneau ei ci doar o glanda salivara inflamata. Mergi la medic.
Si mie mi-a aparut o galma, zic eu ca este un ganglion inflamat.cand il ating se misca(nu-l suport deloc) si ma si doare cand ating putin mai tare.La farmacie mi s-a spus sa iau augmentinsi nurofen. Cert e ca am fost si racita.am avut probleme cu gatul si mam tratat cateva zile. dar nu mi-a trecut complet raceala. Sper sa-mi treaca.Mult succes si tie.
Ma intreb in legatura cu raspunsul anonim de mai sus..." nu era ceea ce presupuneau ei " ...intreb pentru ca si eu am aceeasi problema de multi ani, probleme cu infectiile in gat, dar nu am dat importanta la acele "pietricele" pana acum cand mi-au aparut ganglioni in partile laterale ale gatului, momentan sunt la inceputul investigatiilor