| MaXim1trafic0de1drogusoare a întrebat:

Hei. XD ce opreste cresterea (in inaltime) ? >: mas.turbarea o opreste? ( nu am facut ) FUNDA :S

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| AnGeL a răspuns:

Nu opreste creserea in inaltime... apucate de tenis de masahappy sigur te ajuta:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cresterea in inaltime poate fi oprita de suprasolicitarea coloanei vertebrale si a consumului insuficient de alimente ce contin calciu.

| Life4Fun a răspuns:

Ba laughing Deci nu-mi vine sa cred cand va aud.rolling on the floorCum sa nu mai cresti ma in inaltime de la masturbare?rolling on the floor))Lol ce imbecili.

| MaXim1trafic0de1drogusoare explică (pentru Life4Fun):

Hey. imi pare rau daca te-am deranjat, dar really, fara injuraturi big grin aveam o curiozitate stu-pi-da.mersi :O

| Acier a răspuns:

Si daca ai facut nu e o problema :d
Oricum, nu cred ca o opreste.

| AnoNim1432 a răspuns:

Nu, masturbarea nu o opreste. si nici fumatul sau consumul de alcool. ca un prieten de-al meu fumeaza in fiecare zi (cred), bea si se masturbeaza in fiecare zi(asa a zis el) si are peste 1.80.cica daca te apuci de sala de la varste fragede si faci mult efort cam o stopeaza... aaa si nici daca nu mananci suficient nu cred.Ca imi aduc aminte ca una in clasa a 7-a avea cam 1. 80 si era slaba

| Beiibii98 a răspuns:

Pai daca ai inceput sa fumezi de la o varsta frageda. [ nu cred ca e cazul la tine ]
sau daca ridici greutati... asa am auzit eu :s. te puup :*

Întrebări similare