| LuciYTB a întrebat:

Hei you, nu vad de CE sa mai traiesc. Un motiv care ma darama este CA am handicap. Nu am un testicul si am trecut prin mai milte operations. In plus LA mate sar putea sa Raman corigent LA mate. Asta e un motiv mare pentru care vreau sa renunt LA viata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca nu ai inteles ce e mai important un viata, ca sa renunti la ea. Daca toti cei care au ramas corigenti sau repetenti ar renunta la viata, cate milioane ar fi oare? Nu e un motiv asta pentru a renunta la viata, si eu am ramas corigenta, si chiar invatam, s-a facut o nedreptate in cazul meu, dar am trecut peste. Acum ma amuza asta si nu m-as fi gandit atunci. Cat despre faptul ca iti lipseste un testicul, asta nu e un handicap. Multora le lipseste creierul, inima, daca ma intelegi sau chiar penisul. O fata care te merita te accepta cu aceasta problema, dar mai untai trebuie sa te accepti tu. Alunga-ti gandul ala din minte!

7 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Corigenta trebuie tratata cu umor.Va fi o pata de culoare in istoricul scolaritatii tale.Asta nu inseamna ca nu trebuie sa inveti mai mult pentru a promova.In privinta sanatatii lasa-te pe mana medicilor.Fac minuni.Viata iti poate oferi multe evenimente luminoase.

| Fatamuntilor a răspuns:

Lipsa unui testicol nu constiuie o problema asa mare, totul doar in mintea ta. Fata care te va iubi cu adevarat nici nu tine seama de acest lucru.Sunt oameni fara maini, fara picioare si lupta pentru viata lor.
Cat priveste cealalta problema, e si mai usor. Poti cere parintilor sa-ti plateasca un meditator daca crezi ca nu te descurci, si poate nu vei ajunge la coringenta.Iar daca vei ajunge, ai mai mult timp sa inveti sa-ti scoti nota.
PRETUESTE VIATA ca nu traim vesnic si toti avem un rost pe acest pamant!

| Oana92 a răspuns:

Daca astea sunt problemele tale iti spun sincer ca esti un om fericit! La mate poti sa inveti sau pur si simplu sa iti dai corigenta, nu e ideal, dar nu e cel mai grav lucru care se poate intampla. Iar cealalta problema nu e asa de grava precum o vezi tu, cand o sa ai o iubita si o sa se simte bine cu tine in pat nu o sa observe/nu o sa o intereseze ca ai 1-2 sau 3 testicole! Mergi in vizita la sectia de oncologie de la pediatrie ...si vei vedea ce frumoasa iti pare viata!

Avem doar o viata si nu merita sa renunti la ea pentru nimeni si nimic! Maine poate sa fie cea mai frumoasa zi din viata ta si daca renunti acum nu te vei mai putea bucura de ea! Capul sus, dupa ploaie mereu vine soarele!

| peperonies a răspuns:

Nu te speria boss ca eu am 3 testicule si am avut numai 10 la mate si tot ratat am ajuns.

| Eastwood a răspuns:

Problema la matematica se poate rezolva cu meditatii insa crezi ca esti singurul care are acest handicap? Gandeste-te la cei care nu au o mana sau un picior, sunt multe motive pentru care sa traiesti, fa-i mandri pe parintii tai!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa îți faci o gagica și sa faci sex.
Totul e sa ai erecție.
Vezi sa te protejezi.

Îți recomand o vizita la psiholog pentru că ești în depresie.

Vorbește cu părinții tai.

Apropo!
Că-ți ani ai?

Și eu am vrut sa ma sinucid acum câteva luni.
Și motivele tale nici nu se compara cu motivele mele pe care voiam sa o fac.
Crede-mă nici nu vrei sa știi prin ce am trecut eu.

Asa ca dacă îți e frica ca nu vei putea face sex din cauza ca ai doar un testicul te înșeli.
Poți sa faci doar ca probabil vei avea o erecției mai slaba si vei elimina o cantitate mai mica de spermă.

| Ghost963 a răspuns:

N-ai de ce sa te sinucizi.Si eu mai am probleme la scoala.Multi oameni au RENUNTAT LA SCOALA SI AU AJUNS OAMENI MARI.O fata care nu te accepta INSEAMNA CA ESTE O FATA CARE NU TE MERITA.(balta are pesti).Am doar o intrebare, tu ce varsta ai?