| glugliala2 a întrebat:

Heii...Acum o saptamana si jumatate am fost la medicul ginecolog si am fost diagnosticata cu Candida. Am primit un tratament cu ovule pe care trebuie sa-l incep dupa menstruatie. Problema este ca mi-a intarziat cam o saptamana si as dori sa aflu daca este din cauza Candidei sau o dereglare hormonala.
Voi ce credeti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoressa a răspuns:

Poate fi o dereglare hormonala sau o sarcina...Ar fi bine sa te revada medicul tau. http://www.i-medic.ro/copilul/sarcina/teste-sarcina

| glugliala2 explică (pentru doctoressa):

Am facut test si a iesit negativ.
Multumesc frumos pentru raspuns!

3 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Intreba medicul, sau vorbeste cu TPU sa angajeze unul! Chiar credeti ca o sa gasiti raspunsuri pertinente la astfel de probleme pe un astfel de site?

| glugliala2 explică (pentru K0sti):

Am cerut doar o parere! Daca citesti bine, scrie ca am fost la doctor pentru consult...
Si oricum, era o intrebare pentru cele care au mai patit asta!