| eu1998 a întrebat:

Heii! ajutati-ma! nu mi-a venit ciclul de 6 zile...am 12 ani si nu am avut vreo relatie s******... ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| sqrt a răspuns:

Oau oua oua nu te panica mai ales daca nu ai avut o relatie sexuala la varsta ta e norma sa mai intarzie deci pentru ca nu sunt sigura care sunt simptomele mai bine e sa vb cu mama ta ea sigur te poate ajuta dar oricum sa stii ca insarcinata nu poti fi.

| crackiswack a răspuns:

Tulburari hormonale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linstita. Esti inca mica si mai dureaza pana se "regleaza organismul". Asa e la inceput. Poate dura si 2-3 ani in care sa iti vina cand-si-cand. Uneori la date fixe, alteori pe sarite sau cu intrazieri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dereglare. nimic neobisnuit. el(n.r-ciclul) in 2 ani se tot deregleaza pana se regleazahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita. o sa ti se mai intample. e ceva firesc. nu te speria. poate sa intarzie si o luna-doua.

funda?batting eyelashes

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Nu te panica. La varsta ta inca ciclul nu vine intotdeauna regulat. Posibil ca ai si racit jos, dar nu neaparat din aceasta cauza. Sunt multe fete care au ciclul neregulat pana tarziu, dupa 18 ani.

| dydyenigel a răspuns:

Nik...nu ti regulat
se mai intampla
mie la inceput erau perioade in care nu`mi venea numai odata la 2 luni

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
La vârsta de 12 ani poate fi vorba de o disfuncție hormonală, o răceală. Nu este o problemă majoră că a întârziat, nu este regulat în situația ta dar sunt și multe femei active sexual și tot nu au menstra regulată.
În concluzie, pentru a trece peste aceste întârzieri bea ceai de crețișoară care este recunoscută ca mantia doamnei, un stimulent hormonal natural.
Pa, pa.

NOname
| NOname a răspuns:

Ai ciclul menstrual neregulat/dereglat. Sunt multe fete/femei cu aceasta problema. N-ar strica sa consulti un genicolog. Este posibil sa ai o dereglare hormonala, iar medicul ar putea sa te ajute. Numai bine!

| antolicious06 a răspuns:

Pai daca nu ai vut nici o relatie sexuala si numai 12 ani inca ciclul mestrual nu s-a regulat dureaza cam pana la 18 sau 20 de ani sa se regleze in totalitate deocamdata nu te ingrijora e absolut normal ar putea cateodata sa te intarzie si o luna nu e motiv de panicawinking