A avut și o prietenă de a mea. S-a dat cu un spray, iar apoi s-a spălat și i-a trecut în câteva zile.
Nu trebuie să îți fie rușine de asta, du-te la farmacie fără frică. Doar că am aflat că de la spray-ul acela o să ai părul destul de uleios.
Dar oricum, nu îți fă probleme că vei scăpa până începe școala.
Pa, pa. :*
Buna
incearca acasa cu gaz si sare stai o zi si apoi sa te curete cineva, dai cu un piaptan des (de os) si apoi mama/sora sa curete ouale de pe firul de par.
apoi oparesti toata lenjeria.
O zi buna
Te duci la farmacie si iti achizitionezi un sampon contra paduchilor! In 2 3 zile ai scapat de ei!
O seara frumoasa!
Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.
Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului
Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.
Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup
Paii du-te repede la farmacie spune-i farmacistei k cineva din familie are paduchi (daca ti-e rusine sa recunosti ) si cerei sfatul exista multe sampoane solutii care te scapa in 2 zile
Deeaandreea9156 întreabă: