anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am descoperit azi ca am paduchi. De o saptamana ma tot manca capul si am pus pe cineva sa se uite si a vazut ca am paduchi si oua de paduchi. Cum sa scap de ei in 2 saptamani? vreau sa scap de ei cat mai repede, pana incepe scoala.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BlackStar27 a răspuns:

A avut și o prietenă de a mea. S-a dat cu un spray, iar apoi s-a spălat și i-a trecut în câteva zile.
Nu trebuie să îți fie rușine de asta, du-te la farmacie fără frică. Doar că am aflat că de la spray-ul acela o să ai părul destul de uleios.
Dar oricum, nu îți fă probleme că vei scăpa până începe școala.
Pa, pa. :*

8 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
incearca acasa cu gaz si sare stai o zi si apoi sa te curete cineva, dai cu un piaptan des (de os) si apoi mama/sora sa curete ouale de pe firul de par.
apoi oparesti toata lenjeria.
O zi bunahappy

| BiuL a răspuns:

Te duci la farmacie si ii spui sa iti dea ceva pentru paduchi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exista spray-uri pentru asa ceva http://www.itsybitsy.ro/......-1825.html

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aplică o pastă de henna (realizată cu apă) pe pielea capului şi păr. Se acoperă capul cu o cască şi se lasă să acţioneze timp de aproximativ două ore după care se spală cu un şampon uşor.
Te pup!

| DeathReaper a răspuns:

Daca esti fata presupun ca i-ai luat de la cineva laughing

| MariusSB a răspuns:

Te duci la farmacie si iti achizitionezi un sampon contra paduchilor! In 2 3 zile ai scapat de ei!
O seara frumoasa!

| SilviaStefan a răspuns:

Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.

Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului

Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.

Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.

Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup

| de_Vise_Supradoza_1983 a răspuns:

Paii du-te repede la farmacie spune-i farmacistei k cineva din familie are paduchi (daca ti-e rusine sa recunosti ) si cerei sfatul exista multe sampoane solutii care te scapa in 2 zile happy