Ceai. Iti elibereaza nasul, nu te, mai doare capul, calmeaza usturimea din gat si opreste tusea. Ai grija sa nu il bei fierbinte, mai rau faci. Doar foarte cald. Sanatate!
Daca ai nasul infundat poti sa iti ei ceva de pe la televizor. Am vazut eu hibrocil sau nu mai stiu cum se numeste pentru copii si adultzi cand ai nasul infundat. fundita? sigur nu!
Daca nu faci febra, e ok.
Pentru git ia mai bine Septogal ( Strepsils e ca o bomboana prin comparatie, ca efect); Fervex e ok. Stai la caldura, bea ceaiuri calde si poti sa faci si inhalatii calde ( nu fierbinti) cu ceai de musetel. Daca trebuie, pui 2 zile picaturi nazale, dar s-ar putea sa-ti treaca pina la ele.
Buna! Nu te speria,e o raceala, un virus. Pentru nas, poti sa-ti faci ce-ai de tei, musetel si sa faci inhalatii seara, de 2-3 ori pe zi pune-ti picaturi in nas iar dupa 2 minute sufla-l. Da-te cu Crema Rosie de la Aloe Vera Forever pe frunte, si acolo sub nari. (http://www.aloeveraproduse.ro/tag/crema-rosie-forever/ ) Daca urmezi toti pasii, cu siguranta vei scapa de nasul infundat. Ti-o spun din propria experienta!
Humex pentru gat sau coldrex, iar pentru nas ia-ti un desfundator de nari de la farmacie
Iti recomand cateva suplimente: bea o combinatie de ceai de cimbrisor cu flori de soc, fa gargara cu apa calda si sare de 3 ori pe zi. Este recomandabil ca 3-4 zile sa stai acasa si sa te odihnesti in pat. Ca sa eviti deshidratatea bea multe lichide. Daca se agraveaza mai bine du-te la medic, iti va prescrie antibiotice pentru prevenirea complicatiilor
Bună.
Ai uitat de inhalant, el descongestionează căile nazale superioare.
Pa, pa.
dobrin1019 întreabă: