Daca mananci multe dulciuri sau lactate cu carbohidrati sau combinatie de paine alba cu ulei = combinatii diverse de carbohidrati cu grasime, e posibil sa fie asta.
Glutenul, lactatele, zaharul favorizeaza formarea de mucus in corp si scaderea imunitarii si determina inflamatii, cu cat sunt consumate in cantitate mai mare.
Habar nu am ce sunt punctele respective. Pot fi combinatie de mucus din gat + mancare ramasa pe acolo.
Cat despre faptul ca se umfla amigdalele, e cumva firesc, sistemul imunitar fiind slabit...
Poate te ajuta chestia asta. Nu am citit tot ce scrie aici. Dar pare ca abordeaza si ce ai tu.
https://www.hellosanatate.ro/sanatate/amigdalele-si-rolul-lor-in-imunitate/
Am uitat sa mentionez ca MI-A TRECUT de tot acum 2 saptamani, deci este imposibil sa fie puroi, daca era puroi inca ma dureau amigdalele dar nu am nimic. Plus ca imi trecuse, nu mai se vedea puroi, apoi cand a trecut de tot au aparut petele care erau mai mici si mai multe iar acum s-au facut mai putine dar mult MAI MARI. Ce poate fi?
Am si niste gauri in amigdale, iar in gaurile acelea sunt aceste chestii albe, arata pur si simplu ca grasimea. Alba.