| Andrreachiriac a întrebat:

Heii!^^ am o intrebare in legatura cu placa de andreptat parul big grin
ce fel de solutie trebuie sa folosesc pentru a sta mai mult timp parul indreptat, la mine sta cateva ore straight face apoi revine la forma naturala:-s
tin cont de faptul ca nu folosesc foarte des placa [-x doar la zile mai speciale, de ex: sambata ^ ptc. e ziua mea \:d/
funda! >:

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| IoanaTempah a răspuns:

Foloseste fixativwinking

| Mentaaaaa a răspuns:

Buna! Eu cred ca ai o placa nu tocmai buna sau ai un par prea rebel thinking Foloseste un balsam bun care sa iti imoaie parul sa ti-l faca moale si ascultator. Daca nu apeleaza la fixativ

| Noctzia a răspuns:

Ai mai multe obtiuni:
sa te speli pe cap si in loc sa te usuci cu fheeonul il usuci si in acel timp il indrepti.
Poti sa folosesti fixativ sau spuma de par.
Prietena mea asa face si merge ii sta cel putin o zi drept.

| c0ol a răspuns:

Faza este ca sunt diferite placi de indreptat parul. Si fiecare placa are "rolul" ei. Niciodata nu o sa vezi o placa, care o sa-ti tina parul indreptat la nesfarsit. Parul tau a prins o forma ( forma ta naturala ) si chiar daca il indrepti, cu timpul ( peste 1/2 ore maxim ) ar trebui sa-si revina la normal.
Parerea mea ar fi sa lasi placa si sa-ti ti parul asa cum este el.
PS : La multi ani!

| Roscataaa a răspuns:

SIi eu patesc la fell:yawn

| andra_8151 a răspuns:

Foloseste fixativul sau spuma...dar in niciun caz nu il indrepta cat e ud decat daca ai o placa speciala pentru asta. la multi ani si sa te distrezi sambata indiferent de cum iti sta parul!:*