In primele luni (chiar ani) menstruatia nu este reglata. Trebuie sa astepti. Atata timp cat nu ai intretinut relatii sexuale(ceea ce nu cred) nu ai de ce te teme.
Bună!
NU ai de ce să te îngrijorezi, aceste dereglări sunt NORMALE în primul an de ciclu menstrual.
Nu au legătură cu faptul că ai luat acele medicamente.
În general, primele 5 menstruaţii întârzie ( uneori chiar şi 3-6 luni, depinde de vârstă ) - dar, cu timpul, cam în decurs de 1 an, se va "regla" cât de cât şi vei avea menstră aproape lunar.
Spre exemplu a 2-a menstruaţie poate întârzia cam 4-6 luni, apoi a 3-a poate veni cam după 3-4 luni, a 4-a cam după 2-3 luni, etc.
Se poate să fie aceeaşi situaţie şi în cazul tău.
NU ai de ce să te îngrijorezi, aceste dereglări hormonale sunt foarte FRECVENTE în primul an de ciclu menstrual.
Să ai RĂBDARE că va veni şi următoarea menstră.
Toate cele bune.
Multumesc :*!
Cu plăcere!
O seară frumoasă.
Si eu sunt ca tine. sunt exact in aceeasi situatie. dar nu este reglata. cam dupa 2 ani se regleaza si iti vine normal.
Scz voiam sa iti dau tie, dar nu puteam. pentru ca nu aparea chestia aia cu "declara raspunsul castigator " Scuzee :***!
Cu toate ca sunt baiat, am auzit si eu ca in primele dati / luni, menstruatia nu vine in mod regulat