| AlecssaGiio a întrebat:

Heii.Am o problema.

Am paduchi. sad
Si sunt 100% sigura ca i-am luat de la cineva. verisoara mea.

A dormit cu ea cam 3 zile, parintii ei fiind plecati si de atunci mi-am dat seama. Ea a mai avut probleme cu paduchii. Si acum am luat si eu. Ce sa fac? I-am spus mamei si se duce sa imi cumpere produse speciale. Dar mi-e rusine. Mai ales ca acum a venit vara si o sa vina la mine mai tot timpul. Mi-e rusine sa ii spun... Si incerc sa evit sa mai stau cu ea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Imi imaginez ca este rusions, dar mai bine spune-i. Poti sa ii spui ca ai avut tu si ca i-ai luat in perioada in care ai stat cu ea, nu o acuza ca i-ai luat de la ea. Intreab-o ca si cum ar suna ca vrei sa te asiguri ca nu are si ea si daca a scapat de ei.

| darrio2007 a răspuns:

Gasesti la farmacie sampon special pentru asa ceva.

| pwp a răspuns:

Fii sincera si spune-i. daca nu scapa de ei va da si la altii iar mai tarziu nu va avea niciun amic acestia considerand-o o nespalata..Deci spune-i happyAdevarul doare, dar e necesar!

| anad a răspuns:

Paduchii se iau si se inmultesc foarte usor. Nu ai de ce sa-ti fie rusine si chiar trebuie sa ii spui verisoarei tale ca poate ea nu stie si vor avea mari probleme cu paduchii toti din familie. Cheam-o la tine, va dati amandoua cu petrol (indoit cu apa) sau produse de la farmacie si va curatati una pe cealalta.De la produsele de deparazitare mor doar paduchii, iar ouale trebuie luate cu mana si cu pieptene des de pe fiecare fir de par.

| SilviaStefan a răspuns:

Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.

Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului

Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.

Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.

Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup