Nu poti ca nu esti primit.
Trebuei sa te programezi si sa mergi in ziua si ora cand te-ai programat, fiindca acum nu te mai primesc fiind extremd e aglomerati.
Ai fost tu fara programare si nu te-au vaccinat?
Este logic!
Odata ce parintii tai au facut programare, inseamna ca absolut toata lumea trebuie sa-si faca programare, ca nu sunt unii considerati mai smecheri si intra diferit.
Daca esti nesimtita mai bine nu mai raspunde, eu nu ti-am vb urat, eu doar am intrebat. Pentru cultura ta generala se poate intra fara programare, fiindca am sunat si m-am interesat!?
Atunci fugi fara programre, ca sa fii data afara pe usa, chiar meriti pentru asa tupeu si vocabular.
Sunt adult si m-am vaccinat pe la sfarsitul lui aprilie.Ar fi trebuit sa ma programez, dar am zis sa imi incerc norocul.Cum nu era foarte aglomerat, m-au primit.
Nu stiu cum este in cazul copiilor, daca trebuie un tip special de vaccin, Parintiii tai sa sune la centru sa intrebe. Asfel va trebui sa te insoteasca in alta zi.
Hmm..nu stiu. Eu m-am vaccinat fără programare acum o luna.-doua Dar acum având in vedere gramada de oameni care se duc sa se vaccineze..nu prea stiu. De ce nu suni mai bine la un centru de vaccinare și sa intrebi? Eu asa am procedat.